Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ! ΠΑΝΕ "ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ" ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ; ΑΠΗΓΑΓΑΝ 2 ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΕΞΑΛΛΗ Η ΜΟΣΧΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ
ΤΑ ΒΑΛΕΙ, Ή ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΟΘΕΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΕ, ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΒ ΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...2 ρώσοι στρατιωτικοί απήχθησαν από την Υπηρεσία της Ασφάλειας της Ουκρανίας. Ο Ρώσος υπουργός Αμύνης, στρατάρχης Σεργκέϊ Σοϊγκού, α π α ί τ η σ ε   ν΄απελευθερωθούν και ν΄ αποσταλούν ΑΜΕΣΑ στην Μόσχα!

%ce%ba%ce%b1shsh

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΣ "ΔΕΜΕΝΟΣ" ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΡΜΑ, Ο 
(εβραϊκής καταγωγής) ΣΟΚΟΛΑΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...
ΟΠΟΙΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΝ 
ΔΑΓΚΩΣΕΙ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ!...
Πράκτορες της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Ουκρανίας, απήγαγαν 2 ρώσους στρατιωτικούς και επιχειρούν να κινήσουν εις βάρος τους, μια ποινική διαδικασία...
Μετά την παράνομη σύλληψή τους, η ουκρανική 'SBU' τους εξανάγκασε να εγκαταλείψουν το έδαφος της Κριμαίας και τους οδήγησε σε ουκρανικό έδαφος, μετέφερε το ρωσικό Υπ.Αμύνης. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ... ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΦΑΤΖΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ...
«Στις 20 Νοεμβρίου, γύρω στις 13.00, h ώρα Μόσχας,  το προσωπικό της 'SBU' παράνομα συνέλαβε και οδήγησε από την Κριμαία στην Ουκρανία, στο Οblast de Nikolaïev, 2 ρώσους στρατιωτικούς: Odintsov Maxime και ο λοχαγός Baranov Alexandre », ανακοίνωσε το Υπ.Αμύνης σε ανακοινωθέν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠ.ΑΜΥΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Σ.ΣΟΪΓΚΟΥ, ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ!
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ.
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ, ΠΙΣΩ...

Η Μόσχα κάλεσε την Ουκρανία, να επαναφέρει ΑΜΕΣΑ τους 2 απαχθέντες. « Δεν απαοκλείεται για να υφαρπάξουν τις απαραίτητες ομολογίες να ασκήθηκε ψυχολογική και φυσική πίεση στους ρώσους στρατιωτικούς », υπογράμμισε το υπουργείο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ
ΤΟΝ ...ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο (ΑΦΕΛΗΣ) ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ...
ΔΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ.
«Θεωρούμε τις δράσεις των υπηρεσιών ασφαλείας των Ουκρανών προς τους Ρώσους πολίτες, ως μια κατάφωρη παραβίαση και απαιτούμε την άμεση επιστροφή τους στο ρωσικό έδαφος », μετέδωσε μόλις χθές, 21η Νοεμβρίου το ρωσικό ειδησιογραφικό 'sputnik'. 

(ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ Ο ΣΦΙΧΤΟΣ "ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΡΓΑ, Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΣΕ ...ΣΥΜΦΟΡΕΣ! 
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
ΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ...)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!