Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ! ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ (παρακαλώ!) 250 στρατιωτικά οχήματα στην ...ΑΛΒΑΝΙΑ!!! Στήν Ελλάδα; Τ Ι Π Ο Τ Ε !

Αποτέλεσμα εικόνας για humvee AMERICAN


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ 24ΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 'Τ Ζ Α Μ Π Α' στους ανύπαρκτους Αλβανούς τόσα ΠΟΛΛΑ 'τζίπ'! Η Αλβανία θα αρχίσει να παραλαμβάνει τον προσεχή Ιανουάριο του 2017, 250 βαριά στρατιωτικά οχήματα 'Humvee’s', όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Αμύνης! Δ Ω Ρ Ε Α Ν !  ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! Δ ω ρ ε ά ν αμερικανική βοήθεια!... (ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΡΑ ΓΕ, ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 25Ο ΤΕΤΟΙΑ 'ΤΖΙΠ';;;)

"Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝ" ΟΜΠΑΜΑ! ΔΗΘΕΝ! ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΤΑΧΑ! ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΧΑ, ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ; ΜΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ..."ΜΟΥΤΖΕΣ"!!! Μπορεί να μην είναι…πυρηνικά όπλα που αλλάζουν την ισορροπία δυνάμεων στην περιοχή, αλλά αποκαλύπτουν προθέσεις και διαθέσεις. Ο “πιστός” (μήν ξεχνάτε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ!) Ράμα, που είναι σαφώς (ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ...'ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ'!) καθοδηγούμενος και απο τον Ερντογάν, παίρνει ΛΙΑΝ ΠΑΧΗΛΗ δωρεάν βοήθεια από την Ουάσινγκτον…

Με ποια λογική δεν δικαιούται και με το παραπάνω να έχει, όχι απλά ίδια, αλλά σαφώς καλύτερη αντιμετώπιση η Ελλάδα; 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Μπάς και έχει Σούδα, η Αλβανία; 

Μπάς και ενλιμενίζει τον 6ο Αμερικανικό Στόλο, σε κόλπο της;

Μπάς και έχει στρατιωτικό αεροδρόμιο π.χ. Καλαμάτας, απ΄όπου "έφευγαν" τα 'drones' της 'USAF' για πτήσεις κατασκοπείας στην Λιβύη;

Μπάς και έχει Άκτιο; (Και ότι ΔΕΝ φαίνεται εκεί;;;)

Μπάς και αντιμετωπίζει η Αλβανία, το τεράστιο πρόβλημα της μεταναστεύσεως όπως εμείς; 

Έχει υπαρκτό στρατιωτικό κίνδυνο να αντιμετωπίσει; 

Τα Τίρανα δεν υπερασπίζονται ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, μόνο ΞΕΡΟΥΝ να διεκδικούν από τους γείτονές τους...

Τους μόνους που ανοιχτά και ξεδιάντροπα υπερασπίζονται, είναι οι συνεργάτες των ναζί οι λεγόμενοι 'τσάμηδες', που αντί να λουφάξουν , μήπως και ξεχαστούν τα ΦΟΒΕΡΑ εγκλήματα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έκαναν, …διεκδικούν και την …Ήπειρο!

Κάπου τ΄ αστεία πρέπει να ΄χουν κι ένα τέλος. Είμαστε το (ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ;) “καλό παιδί” της περιοχής, πρσφέρουμε ΟΤΙ μας ζητήσουν, ΟΠΟΤΕ μας το ζητήσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι πρέπει η καλοσύνη, ή μάλλον η υποχωρητικότης, να εκλαμβάνονται ως δουλικότης!

ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ...
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ..."ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ", ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ "ΠΕΤΑΞΕ" Ο ΚΑΘΕ (ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ) ΟΜΠΑΜΑ, '5' ελληνικούρες...

ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ & ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ...1.004 !

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!