Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

TI; ΤΙ; ΤΙ; «Κανείς μας δεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Συρία. Ήρθαμε για ...δουλειές και λεφτά»!!!


ΕΝΤΥΠΩΘΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ
ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ..."ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"....



[ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΡΙΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ", ΔΕΝ ΤΙΣ ..."ΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ -καλύτερα ΠΛΗΡΟΥΣ συσκοτίσεως... - "μας"].

Απίστευτη παραδοχή Σύριου «πρόσφυγος» σε δημοσιογράφο της 'Huffington Post':
«Κανείς μας δεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Συρία. Ήρθαμε για δουλειές και λεφτά»!!!


Κανείς (!) στην Συρία δεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα, λόγω του πολέμου και όλοι έχουν έρθει στην Ευρώπη, μόνο για να αναζητήσουν χρήματα και δουλειές!!!


Η απίστευτη αυτή ομολογία, περιέχεται σε ένα άρθρο, που έγραψε ένας γνωστός αρθρογράφος ιρανικής καταγωγής που ζει στη Γερμανία, ο Ramin Peymani, και δημοσιεύθηκε στη γερμανική έκδοση της γνωστής αμερικάνικης ειδησεογραφικής ιστοσελίδος.

Το άρθρο, με τίτλο “Der Syrer-eine Flüchtlingsgeschichte” («Οι Σύριοι – Μία Προσφυγική Ιστορία», στις 2 Δεκεμβρίου 2015), ξεκινά με τον Peymani να εξηγεί, ότι συναντήθηκε με έναν Σύριο πρόσφυγα, κατά τύχη, στην ουρά ενός τοπικού 'σούπερ μάρκετ' στην Γερμανία.

Όντας Ιρανός ο Peymani, μπορούσε να μιλήσει άπταιστα με τον «πρόσφυγα», ο οποίος αποδέχθηκε ότι ο ίδιος και όλοι οι άλλοι που ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες, δεν φεύγουν για να γλυτώσουν τον πόλεμο, αλλά έρχονται απλώς για να βρουν δουλειά και χρήματα.

Ο Σύριος είπε στον Peymani, ότι η μητέρα του ήδη είχε πάει στην Αμερική και ότι η αδελφή του ήταν ακόμα στη Συρία.


«Το έσκασες μαζί με τη μητέρα σου; Γιατί η αδελφή σου δεν ήρθε μαζί;» ρώτησε ο Peymani.
«Όχι, δεν το έσκασα. Κανείς από εμάς δεν αναγκάστηκε να το σκάσει», παραδέχτηκε άνετα ο Σύριος.

«Το καθεστώς του Άσσαντ είναι σκληρό και άδικο, αλλά μπορείς να ζήσεις στη Συρία, ΑΝ δεν μπλέκεις με αυτό».

Τότε ο Peymani τον ρώτησε, αν οι Σύριοι έφυγαν από την χώρα για να γλυτώσουν από τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους. Η απάντηση του Σύριου στο θέμα αυτό, ήταν επίσης, αποκαλυπτική:

«Κατάγομαι από τη Δαμασκό, όπως και οι περισσότεροι από εμάς [πρόσφυγες] που έχω γνωρίσει στο κέντρο προσφύγων. Δεν υπάρχει ISIS [στη Δαμασκό]. Είναι σε άλλες περιοχές, για παράδειγμα, προς το Ιράκ».

Ο Peymani του έκανε τότε, το παρακάτω λογικό ερώτημα: «Θέλεις να πεις, ότι οι περισσότεροι Σύριοι δεν εγκαταλείπουν την χώρα, εξ αιτίας του πολέμου και των διώξεων;»

Ο Σύριος απάντησε: «Ναι. Οι φίλοι μου και εγώ φύγαμε, γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ να πάμε στο στρατό! Και επειδή είναι πιο εύκολο να βρεις μια καλή δουλειά και να κερδίσεις χρήματα στην Ευρώπη».

[ΝΑΙ! ΤΟ ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΑΠΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΟΥ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΜΗ ΟΥΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
"ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ" ΟΛΟΙ & ΟΛΑ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ  Ξ Α Ν Α  ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ...
ΑΜΗΝ! "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!