Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

MIΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΜΑΣ!




0121877001319032911-1

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ..."ΕΞΑΫΛΩΜΕΝΗ" ΕΙΔΗΣΗ! Νέο χτύπημα από τα ξεσαλωμένα κόκκινα ANAΡΧΟΑΠΛΥΤΑ των συνιστωσών & ΣΙΑ, είχαμε τα ξημερώματα της Τρίτης 18/10, αυτή τη φορά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, δίπλα από τους τιμημένους Ευζώνους μας της Φρουράς! (Πουθενά ανακοίνωση "αρμοδίων"...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ευζωνες

Αποτέλεσμα εικόνας για ευζωνες

Φυσικά, το υπουργείο 'Προστασίας του αλλοδαπού πολίτου', όπως ΕΙΝΑΙ "ΦΥΣΙΚΟ"(...) έκρυψε την είδηση της επιθέσεως, για να μην εκτεθούν οι προστάτες του παρακράτους στα μάτια της ΑΔΑΟΥΣ & πάντα βαθέος ανυποψίαστης κοινής γνώμης...

Με βάση τα όσα ήδη «διέρρευσαν», ένας κουκουλοφόρος ...«κοινωνικός αγωνιστής» πλησίασε στο μνημείο στην πλατεία Συντάγματος, έβγαλε από ένα σακκίδιο μια βόμβα 'μολότοφ', την άναψε και την πέταξε κοντά στους Ευζώνους και έφυγε σαν… κύριος!

Αποτέλεσμα εικόνας για ευζωνες

Ασφαλώς, ασφαλέστατα(!) είναι πανεύκολο να βρεθεί το παρακρατικό βρωμόπαιδο και οι συνεργοί του, αν οι «αρχές», "ΔΕΗΣΟΥΝ" και ψάξουν στα ΣΟΒΑΡΑ, το υλικό από τις ...χιλιάδες κάμερες, που υπάρχουν στην κεντρικότερη Πλατεία της χώρας και στα πέριξ αυτής, αλλά  " φ ο β ο ύ μ ε θ α ", πώς θα έχουν λάβει τις αντίθετες εντολές, για ευνόητους λόγους…

"ΙΩ.ΚΑΠ."/ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!