Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

«ΕΚΤΟΣ Ρωσίας Μπίλ Γκέητς και M i c r o s o f t»!!! – Eπόμενοι ΣΤΟΧΟΙ της 'FSB', ο ΤΖ.ΣΟΡΟΣ και ο ΤΖΕΗΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!



ΓΡΑΦΕΙ : Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ"! ΟΠΟΤΕ Ο ...ΘΕΙΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;

(ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! )
«Με τις ΚΛΩΤΣΙΕΣ» έδιωξε ο "Τσάρος" της Ρωσίας (ο πρόεδρος Πούτιν) την διεθνώς γνωστή αμερικανική εταιρία λογισμικού από την χώρα, λόγω υπονοιών πιθανής κυβερνοεπιθέσεως με κακόβουλο λογισμικό, σε χιλιάδες υπολογιστές των κρατικών υπηρεσιών!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΤΙΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ γκέιτς

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, με προσωπική εντολή του ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ 'δια ροπάλου' (!) την παραγωγή και διακίνηση στην ρωσική επικράτεια προϊόντων της 'Microsoft', καθώς και της παρουσίας του Μπίλ Γκέητς , ο οποίο τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστα της ομοσπονδιακή υπηρεσίας ασφαλείας ('FSB') ως ανεπιθύμητο πρόσωπο, αναφέρει σχετικό ξένο δημοσίευμα του πρακτορείου 'Μπλούμπεργκ', ευρέως γνωστής ιδιοκτησίας...

Εκτός από τον ιδρυτή της 'Microsoft' Μπιλ Γκέϊτς, στην ρωσική «μαύρη λίστα» της 'FSB' ευρίσκονται εν μέσω ενδελεχούς ερεύνης, ο περιβόητος Ουγγρο-εβραίος δισεκατομμυριούχος (όχι Αμερικανός) Τζώρτζ Σόρος (Γκεόργκυ Σβάρτς είναι το αληθινό του όνομα, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ!) και ο Τζέηκομπ Ρότσιλντ. Οι οποίοι, ούτε ...πάνω από την Ρωσία με αεροσκάφος (!!!) δεν περνάνε για ευνόητους λόγους!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ γκέιτς

Προσωπικά ο Β.Πούτιν, διέταξε την απαγόρευση χρήσεως λογισμικού της 'Microsoft' από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες , οργανισμούς , ένοπλες δυνάμεις και ιδιώτες!

Αποτέλεσμα εικόνας για jacob rothschild
O MEΓΙΣΤΑΝΑΣ ΛΟΡΔΟΣ ΤΖΕΗΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ", ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι,  η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, είχε ανακοινώσει πως τα δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών, περιλαμβανομένων κρατικών υπηρεσιών και αμυντικών εταιριών, έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό , κάτι που συνιστά «ηλεκτρονική επίθεση».

Με αφορμή αυτό περιστατικό, εδόθη η εντολή από το Κρεμλίνο , για να αλλάξουν ΟΛΑ και σε αυτόν τον τομέα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Sergei Zheleznyak εξήγησε, ότι η 'Microsoft' ήταν υπό αυστηρή «επιτήρηση» λόγω της δυνατότητος του κολοσσού αυτού, να παρακολουθεί και να καταγράφει εκατομμύρια Ρώσους χρήστες, καθώς και πολίτες άλλων χωρών.

«Οι ΗΠΑ, οι οποίες παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως ένα προπύργιο της ...δημοκρατίας, πράγματι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ λεπτό-προς-λεπτό, δεκάδες εκατομμύρια πολίτες της Ρωσίας και άλλων χωρών», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .

«Όλες οι κύριες εταιρείες του διαδικτύου που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ, εμπλέκονται σε αυτή την άσχημη ιστορία, και οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται στην επικράτεια της χώρας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.


Ξένα πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν,  ότι Άρτεμ Ερμολάεφ , επικεφαλής της τεχνολογίας των πληροφοριών της κυβερνήσεως στην Μόσχα, και ο υπουργός Επικοινωνιών της Ρωσίας Νικολάϊ Νικιφόροφ, τόνισαν ότι η Μόσχα θα αντικαταστήσει τα προγράμματα 'Microsoft Exchange Server' και 'Outlook' σε χιλιάδες υπολογιστές, με ένα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αναπτύχθηκε από τη ρωσική εταιρεία 'Rostelecom PJSC'.

Αποτέλεσμα εικόνας για jacob rothschild

«Το επόμενο έτος, θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό που αναπτύχθηκε, από την 'New Cloud Technologies', με ρωσικό προμηθευτή λογισμικού σε εκατομμύρια συστήματα.
Ακόμα και το περίφημο 'Microsoft Office' και τα 'Windows' θα αντικατασταθούν με ντόπιες εκδόσεις», δήλωσε ο Ermolaev...

«Θέλουμε τα χρήματα των φορολογουμένων και οι κρατικές χορηγίες να δαπανώνται σε δικά μας προϊόντα κυρίως σε προϊόντα λογισμικού », δήλωσε ο Νικιφόροφ , προσθέτοντας ότι από το επόμενο έτος, οι κρατικές υπηρεσίες θα έχουν αλλάξει όλα τα συστήματα αυτά με εγχώριες εναλλακτικές λύσεις .


Πρόκειται για το τέλειο «κτύπημα» της Ρωσίας στα αμερικανικά συστήματα των εταιρειών Η/Υ, που χάνουν δεκάδες εκατομμύρια πελάτες,  όχι μόνο στην Ρωσία , αλλά ενδεχομένως και στην Τουρκία, ελέω Ερντογάν και κόντρας με τις ΗΠΑ,  αλλά και αλλού.

Τώρα υπάρχει πλέον το αντίπαλο δέος και όλα μα όλα αλλάζουν, καταλήγει η ανάρτηση αυτή απο το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα' .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!