Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ 'ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ' ΟΙ Ξ Ε Ν Ο Ι, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ...

ΤΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΗΡΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, 'Σ Ι Γ Η Ν    Ι Χ Θ Υ Ο Σ' !!!
ΓΙΑΤΙ;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ;

623879_cover_mainslider_big

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ; ΚΑΙ ΤΙ; Από ΧΘΕΣ Κυριακή πρωΐ, παρατηρείται έντονη κίνηση στα αεροδρόμια Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και Άγκυρας από ...Αμερικανούς, αλλά και από άλλους Ευρωπαίους, κυρίως υπαλλήλους των διπλωματικών αντιπροσωπειών και όχι μόνο, που  ε γ κ α τ α λ ε ί π ο υ ν   ΟΜΑΔΙΚΩΣ την Τουρκία, ενώ οι φήμες  ο ρ γ ι ά ζ ο υ ν   για επικείμενες πολύ σοβαρές εξελίξεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροδρόμιο Κων/πολης

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροδρόμιο Κων/πολης

Η επίσημη πρόφαση για την ομαδική αποχώρηση, είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες, για επικείμενες τρομοκρατικές (;) επιθέσεις, σε όλη την Τουρκία που θα πλήξουν και τις διπλωματικές αντιπροσωπείες των Αμερικανών και όχι μόνο...

Πίσω όπως από αυτή την επίσημη δικαιολογία, οργιάζει ένα παρασκήνιο φημών, ακόμα και για επικείμενο νέο πραξικόπημα, ενώ την πολιτική ατμόσφαιρα έχει βαρύνει, η σύλληψη των δημοσιογράφων της μεγάλης κυκκλοφορίας εφημερίδος 'Τζούμχουριέτ', που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση αλλά και από διεθνούς παράγοντες.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροδρόμιο Κων/πολης

Είναι χαρακτηριστικό και το 'twitter' του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα, John Bass, ο οποίος επισημαίνοντας την κατάσταση, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, για τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει εν όψει σημαντικών γεγονότων, ιδιαίτερα στο αμερικανικό προξενείο Κωνσταντινουπόλεως.

Γεγονός είναι, πως η πολιτική συναίνεση που είχε επικρατήσει μετά το αποτυχών πραξικόπημα έχει διαρραγεί οριστικά και μάλιστα οι εκδηλώσεις για την επέτειο των 93 χρόνων ιδρύσεως της Τουρκικής Δημοκρατίας, από τον ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κεμάλ μετατράπηκαν σε παλλαϊκές διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν και της ισλαμοποιήσεως!

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι και πάλι εκρηκτικό και πολλοί Τούρκοι σχολιαστές μιλούν για επικείμενες ραγδαίες εξελίξεις, ολοκληρώνει την ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αυτή ανάρτησή του, ο Νίκος Χειλαδάκης, συγγραφέας, τουρκολόγος και ερευνητής.

[ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ "MAΣ" ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΔΕΝ "ΜΠΗΚΑΝ" ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ 'ΤΡΟΧΑΔΗΝ' ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ...ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ! 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!