Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

..."ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ"!!! (ΣΠΙΡΤΟ ...ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΑΥΤΗ Η ΤΑΣΙΑ!)


ΡΕ, ΤΙ ... SUPER  "Τ Ζ Ι Μ Α Ν Ι"  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ;;;



ΜΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..."ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΗ";;; Με βάση τις μετρήσεις και τα στατιστικά στοιχεία από την ημέρα που την διακυβέρνηση της χώρας ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πολιτικής του στο μεταναστευτικό και λόγω της αδικαιολογήτως ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗΣ φυλάξεως των θαλάσσιων συνόρων μας, οι λαθρομετανάστες έρχονται πλέον ...κατά ΜΑΖΙΚΑ κύματα και ο αριθμός εισβολής, έχει αυξηθεί , ή μάλλον ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ από 200% έως 300% από την περσινή χρονιά!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για TAΣΙΑ
 
Δεν φτάνει όμως αυτό, η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστεύσεως, η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε, που αλλού, ασφαλώς(...) στην 'εφημερίδα των συντακτών': «Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί.
 
Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα»!
 
Εξισώνει λοιπόν η ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ" (;;;) αυτή κυρία,  τους λαθραίους εισβολείς, με τους Έλληνες συνταξιούχους, τους Έλληνες άνεργους νέους, ακόμα και με τα ...βρέφη, τα οποία είχαν την ατυχία να γεννηθούν στην Ελλάδα της ΠΛΗΡΩΣ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΥ μεταπολιτεύσεως.
 
 Έτσι λοιπόν, μαζί με όλα αυτά τα τεράστια προβλήματα, για τα οποία ευθύνονται πολλοί από τους πρώην Πασόκους και όψιμους Συριζαίους που βρίσκονται στο κόμμα της, θα πρέπει να φορτωθούμε και ένα ακόμα και μάλιστα το μεγαλύτερο όλων!

Αυτό της εθνικής και φυλετικής ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΣ του Ελληνισμού από τα εκατομμύρια πλέον των Αφροασιατών μεταναστών, στους οποίους μέσα, μπορεί να κρύβονται ΚΑΛΛΙΣΤΑ(...) εκτός από τους αρρώστους και τους κακοποιούς και ΑΝΕΙΠΩΤΑ φανατικοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι θέλουν να μεταφέρουν το πεδίο του γενικευμένου θρησκευτικού τους πολέμου σε όλη την Ευρώπη και κατά συνέπεια και στην ήδη φθίνουσα χώρα μας...
 
Αυτά όμως δεν σημαίνουν τίποτε για την κάθε Χριστοδουλοπούλου και τους λοιπούς Συριζαίους... Ας ελπίσουμε ότι θα αποτύχουν και θα φύγουν το συντομότερο δυνατόν από την κυβέρνηση, γιατί χειρότερη καταστροφή από την οικονομική είναι η εθνική και φυλετική....
(Και για να μην παρερμηνευθούν τα λεγόμενά μας της τελευταίας παραγράφου, ΔΕΝ εννοούμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ότι θα μας ..."σώσει" κανένας Κούλης! Ξεκάθαρα πράγματα. Απλώς θα του "παραδώσουν" την 'σκυτάλη' από "μακρυά"...)
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!