Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

«Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα, να φροντίσουν και την Μυρτώ»! (Η δίκαιη οργή της μάνας, κατά της ανθελληνικής κυβερνήσεως).





ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΡΗΜΩ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Έχουν παρέλθει περισσότερα από 4 έτη, από την αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση του πακιστανικού κτήνους, κατά της νεαρής Μυρτούς στην Πάρο, ωστόσο εξακολουθούν να συνεχίζονται τα μαρτύρια και ο γολγοθάς, για την Μυρτώ και την οικογένεια της. Αυτή την στιγμή η Μυρτώ, βρίσκεται στο Κέντρο Αποκαταστάσεως 'Animus' στη Λάρισα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ

«Το κράτος είναι  α - νύ - παρ - κτο» λέει η κα Μαρία Κοτρώτσου, μητέρα της Μυρτούς. «Δυστυχώς δεν μας βοηθάει κανείς. Η Μυρτώ έζησε και το κράτος αυτό, δεν μπορεί να το παραβλέπει. Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη οφείλουν να φροντίσουν και την Μυρτώ. Αν μη τι άλλο ισότητα».

Η αξιοπρεπής κυρία Κοτρώτσου, απαιτεί όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για κάθε κράτος, η περίθαλψη δηλαδή και η προτεραιότητα των νόμιμων πολιτών του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ
Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ
ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ...ΑΝΗΛΙΚΟ, ΕΝΩ
ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΗΛΙΞ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΟ
ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
...ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΥΛΩΝΟΣ! ΤΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ;

Αναδυκνείει επίσης την παράνοια της εποχής μας, άνθρωποι δηλαδή που εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας να απολαμβάνουν την θαλπωρή και την φροντίδα ενός ολόκληρου κράτους, να απολαμβάνουν δομές που οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν την τύχη να διαθέτουν στους χαλεπούς καιρούς μας.

Επιπλέον, η κυρία Κοτρώτσου χρειάζεται χρήματα και προσπαθεί να συντηρήσει την όλη κατάσταση, από ένα μικρό κρατικό επίδομα...
 
Μολονότι οι κοινοποιήσεις των χρηστών στο διαδίκτυο, για οικονομική βοήθεια στη Μυρτώ ήταν στην κυριολεξία χιλιάδες, δεν υπήρξε και το ανάλογο ενδιαφέρον, αφού λίγοι ήταν αυτοί που φτάσανε σε τράπεζα, για να βάλουν χρήματα στο λογαριασμό. 

Αξιοσημείωτο είναι, ότι θα χρειαστεί ένας ανελκυστήρας, 'ράμπα' και άλλες προσαρμογές, προκειμένου το σπίτι της οικογένειας να γίνει λειτουργικό, για ένα άτομο με αναπηρία όπως η Μυρτώ.

Αποδυκνείεται πώς η νεαρή Ελληνίδα υποφέρει ακόμη καθώς οι πληγές, τα ψυχολογικά και τα σωματικά τραύματα, που της επέφερε το ανθρώπινο κατακάθι, δεν έχουν ακόμη επουλωθεί.
 
Η ζωή της βρίσκεται υπό συνεχή κίνδυνο για τέσσερα ολόκληρα έτη και αν αυτό δεν σημαίνει καταστροφή μιας ανθρώπινης ζωής, τότε τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!