Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΚΟΦΤΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ "Α Ρ Κ Ο Υ Δ Α Σ" !

ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ..."ΚΟΛΑΣΗ"!




ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ Η ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! Η ΑΛΛΗ; «Η Ρωσία συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη ναυτική αρμάδα από το τέλος του “ψυχρού πολέμου” στη Μεσόγειο», ανέφερε διπλωμάτης του ΝΑΤΟ στο πρακτορείο 'Reuters', κληθείς να σχολιάσει την κινητοποίηση μεγάλων μονάδων του ρωσικού Ναυτικού, με επικεφαλής το τεράστιο ρωσικό αεροπλανοφόρο “Admiral Kuznetsov”.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian carrier kuznetsov


Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN BEAR
Ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως: «Η Ρωσία αναπτύσσει το σύνολο σχεδόν του βόρειου Στόλου της, με πλοία από το Στόλο της Μαύρης Θαλάσσης ακόμη και από τον Στόλο της Βαλτικής , προκειμένου να ενισχύσει την εκστρατεία της στη Συρία...

Η ανάπτυξη αυτή, θα ενισχύσει και τον αριθμό των μαχητικών και βομβαρδιστικών της, στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης μεγάλης επίθεσης στο Χαλέπι η οποία πρόκειται να ξεκινήσει το πιθανότερο σε δύο εβδομάδες».

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN BEAR

Πάντα σύμφωνα με το 'Reuters', ο επικεφαλής της νορβηγικής υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών στρατηγός Morten Haga Lunde, δήλωσε πως τα οκτώ πλοία από την οποία αποτελείται η ομάδα μάχης του 'Admiral Κuznetsov' πρόκειται πιθανότατα να χρησιμοποιούσουν τα οπλικά τους συστήματα στην αποφασιστική μάχη για το Χαλέπι.



Βρήκαν τον τρόπο οι Αμερικανοί για να στείλουν στην Συρία τους 9.000-10.000 μαχητές του 'ISIS', «καμουφλαρισμένους» ως πρόσφυγες(!!!) ανάμεσα σε όντως αληθινούς πρόσφυγες θύματα αμερικανικών σχεδίων...


Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN BEAR


Ανησυχία εκφράζουν τόσο το αμερικανικό ΥΠΕΞ, όσο και το Πεντάγωνο, για την τοποθέτηση των πυραυλικών συστημάτων 'S-300PMU2', αλλά κυρίως για τις συστοιχίες 'S-400', που έχουν εγκατασταθεί στην Συρία, και οι οποίες έχουν μετατραπεί σε "game changers" στην περιοχή: Ουσιαστικά έχουν δημιουργήσει έναν τεράστιο «φονικό» θόλο ακτίνος δράσεως 400 χλμ., που όχι μόνο ελέγχουν απόλυτα, αλλά και μπορούν να καταρρίψουν ανά πάσα στιγμή (φονικότητα 96% για διπλή βολή βλημάτων του S-400 μέχρι τα 400 χλμ. και 92% του S-300PMU2 μέχρι τα 180 χλμ). 

Αυτό σημαίνει ότι ο σύνολο σχεδόν της Συρίας, καθώς και σημαντικά τμήματα της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Ιορδανίας και της Ανατολικής Μεσογείου, βρίσκονται πλέον υπό τον θόλο των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων, τα οποία συμπληρωματικά έχουν και τα συστήματα SHORADS Pantsir S.1 για την προστασία από βλήματα 'cruise'.

Αποτέλεσμα εικόνας για RUSSIAN BEAR

«Η τοποθέτηση των πυραυλικών συστημάτων 'S-400' και 'S-300', αποτελούν πλέον απειλή ενάντια σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση από άλλες χώρες προς την Συρία. 
Η Ρωσία έθεσε με σαφήνεια, το τι διακυβεύεται στην σύγκρουση κι εμείς πρέπει να απαντήσουμε αν κριθεί ότι πρέπει να συμβεί αυτό. 

Έχουν "κλειδώσει" ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και την μισή Μέση Ανατολή», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρρι, χωρίς να τονίζει το περιεχόμενο της απαντήσεως, που θα μπορούσαν να θέσουν οι ΗΠΑ...(ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΟΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ & ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ..."ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Σε άλλη ανταπόκριση από την Ουάσιγκτον αναφέρεται δήλωση αμερικανού Αξιωματούχου, ότι «Είμαστε πολύ ανήσυχοι, από τότε που τοποθετήθηκαν. Δεν είμαστε σίγουροι, ότι οι 'S-300' και πολύ περισσότερο οι 'S-400', μπορούν να εξουδετερωθούν από αεροσκάφη 'F-35'», τόνισε...("ΙΩ.ΚΑΠ."/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!