Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Α ν θ έ λ λ η ν ε ς αναρχοκομμουνιστές, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ τάφο ήρωος της ΕΟΚΑ!



(Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ...) Πόσο υπερήφανοι θα νιώθουν αυτοί, που βεβηλωσαν την παρελθούσα Παρασκευή, τον τάφο του ήρωος της ΕΟΚΑ, Ανδρέα Κρασιά; 
Πόσο υπερήφανοι θα πρέπει νιώθουν, ότι  στην επέτειο των Οκτωβριανών, κάποιοι πήγαν σε κοιμητήριο, πήραν το σπρέϊ και έγραψαν την λέξη ΕΛΑΜ;

Εάν είναι συμπατριώτες μας, θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι, που πριν από 85 χρόνια περίπου στα Οκτωβριανά, ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες για Ελευθερία της Κύπρου και οι νέοι τότε, όπως και στον αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59, όπου πήρε μέρος και ο Ανδρέας Κρασιάς, θυσιάζονταν πολεμώντας τους κατακτητές και σήμερα αυτοί "ηρωϊκά", μπήκαν κρυφά σε ένα κοιμητήριο βεβηλώνοντας έναν τάφο ήρωος! Τι ηρωϊκή πράξη;

Ο Ερντογάν σίγουρα θα ήθελε να τους γνωρίσει και να τους τιμήσει. Κάτι τέτοια "ηρωϊκά" έκαναν και οι Τούρκοι, όταν κατέκτησαν το 38% των εδαφών μας. Βεβήλωναν τους τάφους, διότι έτσι ήταν η δική τους Παιδεία.

Θα μπορούν να το λένε και στις παρέες τους, ότι έκαναν αυτή την "σπουδαία ηρωϊκή πράξη". Θα πρέπει να καμαρώνουν πλεόν για αυτό τον περίσσιο ηρωϊσμό. 
Τι πατριώτες είναι αυτοί; Μπράβο τους. Εμείς δεν έχουμε να τους κακίσουμε. Διότι ότι και να τους πούμε, δεν πρόκειται να καταλάβουν τι σημαίνει να τιμάς αυτούς, που πολέμησαν για την ελευθερία τούτου του τόπου!

Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να αντιστέκεσαι στον κατακτητή. Τι σημαίνει να είσαι έτοιμος να γίνεις θυσία, αλλά κανείς μα κανείς, να μην μπορεί να σου πάρει την ελληνική σημαία από τα χέρια και την καρδιά σου. 

Δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει να τιμάς τους νεκρούς! Δεν μπορούν να αντιληφούν τι σημαίνει αγάπη για την Πατρίδα και ότι αυτός ο τόπος είναι σκλαβωμένος και ο Τούρκος κατακτητής είναι πάντα έτοιμος να συνεχίσει τα επεκτατικά του σχέδια.

Ας κρατήσουν λοιπόν τα σπρέϊ τους, ας συνεχίσουν να μπαίνουν "ηρωικά" σε νεκροταφεία, πιστεύοντας ότι βεβηλώνοντας τάφους ηρώων της ΕΟΚΑ, θα έχουν μια ημέρα να λένε ότι έκαναν πολλά για αυτό τον τόπο και μάλιστα την ημέρα, που τιμούσαμε την αυθόρμητη παλλαϊκή εξέγερση του Κυπριακού λαού τον Οκτώβριο του 1931! Μπράβο τους, να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν...

Ανδρέας Θεοφυλάκτου, Διευθυντής Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας 'ΕΛΑΜ'.

("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!