Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ...Α Ρ Χ Ι - Ρ Α Τ Σ Ι Σ Τ Η Σ !

MA, TI MAΣ ..."ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ" ΕΔΩ; 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για A.LIBERMAN

(ΝΑΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ", ΕΙΝΑΙ ...ΡΑΤΣΙΤΣΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΝ"!). ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΑ χρόνια, που ο τότε πρόεδρος του Ιράν, ο "σκληρός" Αχμανμπινετζάντ, είχε κάνει μια δήλωση, περί αφανισμού του τρομοκράτους του Ισραήλ από τον χάρτη(!) οπότε έπεσαν μετά μανίας, όλα τα 'κοράκια' διεθνώς, να τον ΦΑΝΕ!
liberman-556x330

Πολύ πρόσφατα, έχουμε μία δήλωση με το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ λίαν 'ΑΚΡΑΙΟ' περιεχόμενο, που έκανε δημοσίως, ο υπουργός Αμύνης - ο φανατικότερος ίσως των Σιωνιστών, κατά τον ξένο Τύπο - του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν, αλλά ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, δεν αντιδρά κανείς …ευαίσθητος στην σιωνιστοκρατούμενη Δύση! 

Να προσέξουμε λοιπόν, τί ανέφερε "στεγνά", σε δηλώσεις του στην παλαιστινιακή εφημερίδα 'Αλ Κούντς', ο υπερ-ακραίος υπουργός :

«Δεν έχουμε καμμιά πρόθεση να εμπλακούμε σε μια νέα σύγκρουση, αλλά εάν επιβάλουν νέο πόλεμο στο Ισραήλ, θα είναι ο τελευταίος! 
(ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ. ΕΛΕΟΣ! ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΑΥΤΟ; ΥΠΟΝΟΕΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;) 
Θα είναι η  τ ε λ ε υ τ α ί α  αναμέτρηση(!!!), διότι θα τους  κ α τ α σ τ ρ έ ψ ο υ μ ε εντελώς»!!!

Να ξεκαθαρισθεί εδώ, ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Λίμπερμαν, απεφάσισε και έδωσε συνέντευξη σε παλαιστινιακή εφημερίδα  και το έκανε ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, για να απειλήσει «απευθείας» τους Παλαιστίνιους και γενικότερα τους Άραβες...

ΑΠΟΡΙΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ...ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ  Α Κ Ρ Α Ι Ε Σ   ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ...ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ; 

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ, Ή ΔΗΛΩΣΗ, Ή ...ΑΠΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ; 
ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ(...), ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ;
ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; 
Ε;

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!