Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΕΣ ..."μάσες" βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ; Καινούργιες "Γραμματείες"! Κόστος; 662.000 ευρώ ετησίως!!!




ΠΑΛΙ ΘΑ ..."ΚΡΟΤΑΛΙΣΟΥΝ" ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ; ΠΑΛΙ; ΤΑ 'ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ'; ΜΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ; ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ...ΓΕΜΙΣΤΑ!
Όταν ψάχνεις, βρίσκεις! Στο σχέδιο νόμου υπό τον τίτλο «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Βουλή, το υπουργείο Εργασίας προχωρά στην σύσταση δύο νέων γραμματείων, οι οποίες φυσικά θα στελεχωθούν από πληθώρα μετακλητών υπαλλήλων... 

Για του λόγου του αληθές το κόστος, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, θα αγγίξει τα 662.000 ευρώ τον χρόνο!

Ειδικότερα, 72.000 ευρώ θα κοστίσει η σύσταση των δύο θέσεων Ειδικών* Γραμματέων, 116.000 ευρώ από την καταβολής της αμοιβής των ειδικών συμβούλων και συνεργατών που θα στελεχώσουν τα γραφεία τους, 412.000 ευρώ από την σύσταση 24(!) θέσεων προσωπικού, διαφόρων κατηγοριών, 32.000 ευρώ για την καταβολή επιδόματος θέσεων ευθύνης κ.α.(στοιχεία απο το ιστολόγιο του 'ινφογνώμονος').

[*"Πήρατε" 'κομπιουτεράκι'; Εφ΄όσον μιλά για 2 θέσεις ειδικών γραμματέων, αυτό σημαίνει 72.000 ευρώ ετησίως, διά 2 = 36.000 ευρώ ο ένας, άρα ...3.000 ευρώ μηνιαίες απολαβές!!! Όχι κι άσχημα, μετά απο 7ετή κρίση, για τους 2 αυτούς ("τυχερούς"!) νέους "γενικούς" της ...Κουμουνδούρου, έ;]

"Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!