Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

600 ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ..."Θ Ρ Ο Ν Ι Α Σ Θ Ε Ι" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΑΤΑ 3/4 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, 'ΣΕΚΤΕΣ' & ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις
Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις

600! ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Τί να πρωτοαπαριθμήσει και περιγράψει κάποιος; Άν το τοποθετούσαμε καθαρώς απο θεολογικής απόψεως, η πρώτη και μεγαλύτερη αίρεση απέναντι στην Ορθοδοξία μας, είναι ο Παπισμός, δηλαδή ο ρωμαιοκαθολικισμός! 


Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις
ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΗΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ 'ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ'...

Ξεκάθαρα πράγματα και μήν επηρεάζεται κανείς, που βλέπει, άν βλέπει(...), τα απαράδεκτα και διαρκώς πυκνότερα 'πάρε-δώσε', ορισμένων θλιβερών "δικών μας" αρχιερέων, με τους παπικούς. (Με πρώτο, τον απερίγραπτα παπολάγνο ένοικο του Φαναρίου, στην Κωνσταντινούπολη, που προδίδει τον θρόνο τόσων και τόσων Αγίων προκατόχων του...)

Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις

Στήν συνέχεια, θα "χαθούμε", ανάμεσα σε προτεσταντικές, ανατολίτικες και ...αμερικανικές 'σέκτες', που οι μορφές τους και οι βιτρίνες τους, είναι τόσο πολύ ΑΠΑΤΗΛΕΣ και ΨΕΥΔΕΙΣ, που δύσκολα ένας ακατάρτιστος θα έβγαζε νόημα και άκρη...

Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις
ΚΑΤΑΝΤΙΑ & ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ;;;


Δεν ξέρει κανείς σε αυτήν την χώρα, απο πού να πρωτοφυλαχθεί... Έχουν άπειρες εμφανίσεις και τίτλους... Υπήρχαν παλαιότερα μάλιστα, υπενθυμίζουμε, δύο ειδικές ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ.

Υπάρχουν άρα γε φύλακες; 
Δυστυχώς Όχι!

Η μία λειτουργούσε στην Αστυνομία, στην Ασφάλεια Αθηνών, ενώ η άλλη στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών. Κατάφεραν και τις δύο να τις ...καταργήσουν!
Επί ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως...

Με την "μεσολάβηση" και διαρκή επιμονή της τόσο επικίνδυνης και καταστροφικής αμερικανικής σέκτας, της 'Σαϊεντολογίας', που μοιάζει κατά τα γραφόμενα στον διεθνή τύπο, να κάνει ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ "δουλειά" με τις αμερικανικές "υπηρεσίες", παρά οτιδήποτε άλλο...

Όταν μάλιστα ένας ΟΝΤΩΣ γενναίος εισαγγελικός λειτουργός, ο κ.Αγγελής, έφερε προ ετών, το θέμα της στα δικαστήρια, έσπευσαν τρέχοντας δύο μεγαλοστελέχη και πάντα(...) υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι κύριοι Ευθυμίου και Λοβέρδος, να την ...υπερασπισθούν δημοσίως!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για αιρεσεις

ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 'ΑΥΡΙΟ' ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΕΡΑΣ & ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ & ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ παλαιό ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.

ΝΑ "ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ" ΑΜΕΣΩΣ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία της ελλάδας

ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΘΥΜΩΣ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ. (Ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον, ξεκίνησε μόλις, π.χ.της Μητρ.Αμαρουσίου, Κηφισίας & Ωρωπού, που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, άπαξ μηνιαίως. Στοιχεία περισσότερα, στην ιστοσελίδα της μητροπόλεως).

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία της ελλάδας

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟ "ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!
'Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ'!


Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία της ελλάδας


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!