Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ 5.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ! (Πούλαγε ...κουλούρια!!!!)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! 
ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ


(ΑΝ ΗΤΑΝ λ.χ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ...ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ;;;) ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ! Την "αυστηρότητά τους εξάντλησαν" (...) οι αρχές των Χανίων, σε έναν άνδρα με πρόβλημα υγείας, χρόνια άνεργο, πατέρα τριών παιδιών και χωρίς κανένα εισόδημα! (ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ "ΚΥΡΙΟΙ"! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ..."ΠΑΤΑΞΑΤΕ" ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ

Ο άνεργος πατέρας, πουλούσε στους δρόμους και στις παραλίες κουλούρια και 'ντόνατς' προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του, όμως τώρα καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ, καθώς δεν είχε άδεια...

Στις 3 Αυγούστου, ένας αστυνομικός (έκανε το ...καθήκον του;;;) τον εντόπισε να πουλάει 'ντόνατς' στην Αγία Μαρίνα Χανίων και του επέβαλε το πρόστιμο!

Εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή είναι τρίτεκνος, άνεργος από το 2011 και δεν διαθέτει ΚΑΝΕΝΑ άλλο εισόδημα! 
Υποστήριξε επίσης ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει κανένα εισόδημα, από καμμία πηγή τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πουλά 'ντόνατς', είναι για να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη για τη διαβίωση της οικογένειάς του.

Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε, απέρριψε(!!!) την προσφυγή του, επικυρώνοντας ουσιαστικώς το βαρύ πρόστιμο που του είχε επιβληθεί...

Παραθέτουμε κατωτέρω το ΑΙΣΧΟΣ της αποφάσεως στα Χανιά... Ποιοί παλιάνθρωποι το υπέγραψαν όμως;



ΕΝΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ - υποθετικώς - Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ, Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ,  ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, Ή ΤΟ ...ΣΟΥΔΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ "ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ" ΟΥΔΕΙΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΓΙΑ ..."ΡΑΤΣΙΣΜΟ"¨! 
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ, Ο (ΟΠΟΙΟΣ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ;
ΕΤΣΙ "ΠΟΛΕΜΑ" Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ..."ΔΙΑΠΛΟΚΗ";
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΩΝ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΜΙΑ ΑΠΛΗ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Ο Ν Ο Μ Α Τ Α!
ΠΟΙΟΙ  ...Γ Ε Λ Ο Ι Ο Δ Ε Σ Τ Α Τ Ο Ι    'ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ' ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!