Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ"!!!

(Ο ΠΟΛΥ 'ΛΙΓΟΣ' ΚΛ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ...'Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ'!!! ΞΥΔΙ ΡΕ...)

auf-nach-ungarn

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΑ ΓΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ; Μπορεί στις άλλες χώρες της Ευρώπης, οι 'λαθρό' να επιβάλουν τους δικούς τους «νόμους», ΑΛΛΑ στην Ουγγαρία όμως  Ο Χ Ι !

Αποτέλεσμα εικόνας για ουγγρική σημαία

Σε μια έκρηξη θυμού για την κατάσταση που έχει επικρατήσει σήμερα στην Ευρώπη, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, προχώρησε σε μια πολύ  χ α ρ α κ τ η ρ ι σ τ ι κ ή   δήλωση πως: ούτε και τον σπόρο αυτών των λαθραίων, δεν θα αφήσουμε να φυτρώσει στην ήπειρό μας, αλλά θα το καταπνίξουμε, εξασκώντας μάλιστα αντίποινα!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για βικτωρ όρμπανΗ Ουγγαρία δεν χρειάζεται ούτε έναν 'λαθρο'! Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει ξεκάθαρα να περάσει ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Στην ομιλία του λέει χαρακτηριστικά: «Όλα τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πάντα υποστηρίζουν ότι για να υπάρξουν λύσεις στις Ευρωπαϊκές οικονομικές και δημογραφικές προκλήσεις, "χρειαζόμαστε" ανθρώπους από έξω, οι οποίοι έρχονται και εγκαθίστανται στην Ευρώπη. 

Αυτό είναι μια κοινή άποψη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εγώ είμαι ένας από τους λίγους πρωθυπουργούς, που  δ ι α φ ω ν ώ   με αυτό. Όχι στο όνομα της Ευρώπης φυσικά, επειδή δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό, αλλά για την Ουγγαρία το κάνω. 

Η Ουγγαρία δεν χρειάζεται ούτε έναν μετανάστη! Έτσι, για να είναι επιτυχής η οικονομία της Ουγγαρίας, για να υπάρχει ο πληθυσμός των Ούγγρων, για να έχει η Ουγγαρία ένα μέλλον, δεν χρειαζόμαστε ούτε έναν μετανάστη. Οι πολιτικές οργανώσεις έξω από το κράτος, μπορούν να βοηθήσουν».

Αποτέλεσμα εικόνας για βικτωρ όρμπαν

Αυτό βέβαια που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι πολιτικοί, είναι πως ούτε η υπόλοιπη Ευρώπη χρειάζεται 'λαθρό', αλλά δυστυχώς είναι ήδη πολύ αργά γι’ αυτούς... (απο την ιστοσελίδα του συγγραφέως, τουρκολόγου & δημοσιογράφου Ν.Χειλαδάκη/"ΙΩ.ΚΑΠ.").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!