Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΕΧΕΙ Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...



Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης βαρδινογιαννης στην Βουλή

ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ" ΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ  Κ Α Τ Α Κ Ο Ρ Υ Φ Α! [Εννοείται ασφαλώς, ότι αυτή την ενημέρωση, ΔΕΝ την προσφέρουν τα κανάλια σε καμμία περίπτωση, στους απληροφόρητους τηλεθεατές... "ΙΩ.ΚΑΠ."].

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ'!
Ο μάρτυς Ιω.Βαρδινογιάννης, του ομωνύμου Ομίλου, ομολόγησε (μάλλον "μουδιασμένα") ότι η 'Ν.Δ.' του ...έσβησε πρόστιμο 660.οοο.000 ευρώ, ενώ "έδωσε στεγνά" τον Νικολάκη Χατζηνικολάου για τον αποκλεισμό της 'Χ.Α.' απο το κανάλι που ελέγχουν!

Στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα διαβόητα θαλασσοδάνεια, ο βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης, έθεσε σειρά ουσιαστικών ερωτημάτων στον Γιάννη Βαρδιονογιάννη του 'Star' και της 'Motor-Oi'l, τα οποία έμειναν επί της ουσίας αναπάντητα...

Τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την εν λόγω εξέταση, είναι τα εξής:

1) Ο εν λόγω καναλάρχης, δεν έχει κανένα πρόβλημα (!) να πληρώνει πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ στο Ε.Σ.Ρ., για τον παράνομο αποκλεισμό της 'Χ. Α.'

2) Ο Ν.Χατζηνικολάου έχει επιλέξει (εντελώς αντιδεοντολογικά) να "κόβει" συστηματικώς, το τρίτο κόμμα, από τις πολιτικές του εκπομπές.

3) Η 'Ν.Δ.' με μία ακόμη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τροπολογία (επί υπουργίας τότε Κυριάκου Μητσοτάκη) έσβησε (!!!) πρόστιμο 660.000.000 ευρώ της 'Motor-Oil' (οικογένεια Βαρδινογιάννη) και 220.000.000 ευρώ της "Ελληνικά Πετρέλαια" (όμιλος Λάτση).

Δείτε ολόκληρο το σχετικό βίντεο:



"Ιω.Καπ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!