Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

'ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ (ΝΗΣΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΕΝ ΤΗ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ) ΕΡΩΜΩ'! [Τά έσπασαν ΟΛΑ οι 'λαθρο' στην Λέρο!]




(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ, Ο ...ΜΟΥΖΑΛΑΣ! ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΕΙΤΕ ΤΑ ...ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗ). Την παρέμβαση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, για την τήρηση ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και την εφαρμογή του σχετικού κανονισμού λειτουργίας, ζητά (ΜΑΤΑΙΩΣ;;;) με επιστολή του ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, επισημαίνοντας ότι έχουν προκληθεί πολλά και σοβαρά προβλήματα στο νησί.

Αποτέλεσμα εικόνας για λεροσ χαρτησ

Αποτέλεσμα εικόνας για λεροσ χαρτησ

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Λέρου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 03/09, ομάδα ΛΑΘΡΟ-μεταναστών, προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον δημοτικό φωτισμό -σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής οι λαθρομετανάστες έσπασαν με πέτρες (!) σχεδόν όλες(!!!) τις λάμπες στο δρόμο από Λέπιδα προς Ξηρόκαμπο -, ενώ βεβήλωσαν  ε κ κ λ η σ ά κ ι   της περιοχής (έσπασαν Σταυρό!!!) και προκάλεσαν ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες του νησιού!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για λερος παραλιες φωτογραφιες

«Η κατάσταση πλέον είναι  Α Ν Ε Ξ Ε Λ Ε Γ Κ Τ Η   και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν, πως θα αναλάβουν εκείνοι τον νόμο στα χέρια τους, αφού από την μία βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους», αναφέρει ο κ. Κόλιας στην επιστολή του προς τους δύο υπουργούς.

Ολόκληρη η επιστολή (ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΚΟΥΦΟΥΣ"...) έχει ως εξής:

Προς:

Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Μουζάλα

Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κο Τόσκα

Δ/ντη Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής κο Νίκα

Κοινοποίηση:

Αστυνομικό Τμήμα Λέρου

Γραφείο Πρώτης Υποδοχής Λέρου

Σε συνέχεια παλαιότερων εγγράφων μας προς το Αστυνομικό Τμήμα και τον αναπληρωτή Διοικητή του ΚΕΠΥ Λέρου, παρακαλώ για άμεση παρέμβαση σας όσο αφορά την πιστή τήρηση του ωραρίου κυκλοφορίας των προσφύγων και της δημιουργίας κανονισμού λειτουργίας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομάδα προσφύγων προκάλεσε σοβαρές βλάβες στο δημοτικό φωτισμό πετροβολώντας τις λάμπες, από τα Τεμένια έως το Ξηρόκαμπο, ενώ βεβήλωσαν εκκλησάκι της περιοχής. Παράλληλα, χωρίς να έχουν σταματήσει σχεδόν καθόλου όλο αυτό το διάστημα, εισχωρούν σε γεωργικές καλλιέργειες των περιοίκων καταστρέφοντας τες.

Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν, πως θα αναλάβουν εκείνοι το νόμο στα χέρια τους, αφού από την μια βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους.

Το φιλήσυχο νησί μας, βλέπουμε ημέρα με τη ημέρα να δέχεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ  Κ Ρ Ο Υ Σ Μ Α Τ Α   κι εμείς είμαστε ανήμποροι να πράξουμε τα δέοντα. Ως εκ τούτου, παρακαλώ, όπως μας ενημερώσετε ποιός είναι υπεύθυνος για την τήρηση του ωραρίου και σας ζητούμε να θέσετε άμεσα σε εφαρμογή κανονισμό λειτουργίας του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής, τον οποίο κι επιθυμούμε να μας κοινοποιήσετε.

Με εκτίμηση(;;;)

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχαήλ

[πηγή:lerosnews.gr - "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!