Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΕΡΑΣΑΝ στα πολύ ...ΜΟΥΛΩΧΤΑ, την τροπολογία για την κυρα-Περιστέρα! (Άμ, πώς;)


Αποτέλεσμα εικόνας για περιστέρα Μπαζιάνα

"ΤΣΙΛΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ)  Μ Α Ϊ Μ Ο Υ Δ Ι Ε Σ !!! Με μία «νομοτεχνική βελτίωση» μόλις ...25 γραμμών, ο υπουργός (α-) Παιδείας & (α-) θρησκευμάτων Ν. Φίλης, πέρασε κυριολεκτικά… νύχτα, διάταξη η οποία μετατρέπει σε διδάσκοντες ΑΕΙ, μέχρι και 2.000 άτομα, που απασχολούνται ως Εργαστηριακό Προσωπικό (Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό) και αφορά ΚΑΙ την σύζυγο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα...


Οπως καταγγέλλει ο βουλευτής – τομεάρχης Παιδείας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, η εν λόγω «νομοτεχνική βελτίωση», πέρασε ενσωματωμένη σε άσχετο άρθρο, ήδη κατατεθείσης τροπολογίας στο νομοσχέδιο, «Ρυθμίσεις για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και διαπολιτισμική εκπαίδευση» που ψηφίστηκε την Τετάρτη από την Βουλή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η «βελτίωση» Φίλη πέρασε με «πονηρό τρόπο», ενώ είχε «αποκρουστεί» τον περασμένο Μάϊο, οπότε και η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, είχε κατηγορηθεί για κατάθεση «φωτογραφικής διατάξεως» υπέρ της κ.Περιστέρας Μπαζιάνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για περιστέρα Μπαζιάνα
ΑΚΡΩΣ ..."ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ" Η ΚΥΡΙΑ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...

«Μάλιστα, τότε η αναπληρώτρια υπουργός κυρία Αναγνωστοπούλου είχε συμφωνήσει και απέσυρε την συγκεκριμένη τροπολογία, η οποία θα ανέτρεπε πλήρως τον προγραμματισμό των πανεπιστημίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΛΗΣ

Ενα θέμα που ασφαλώς χρειάζεται διάλογο και συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων, και όχι να περνάει “εν κρυπτώ και παραβύστω”’» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρωτάς. 
Ο ίδιος κατηγορεί τον κ. Φίλη, ότι την Τετάρτη από το βήμα της Βουλής περιέγραψε  π α ρ α π λ α ν η τ ι κ ά  το περιεχόμενο της νομοτεχνικής βελτιώσεως στην Ολομέλεια.

Η ρύθμιση
«Η δεύτερη (σ.σ.: νομοτεχνική) αφορά την γνωστή ρύθμιση - μπήκε σε παλαιότερες συνεδριάσεις το θέμα - για τους καθηγητές, τους υπηρετούντες λέκτορες των ΑΕΙ και τους καθηγητές εφαρμογών των ΤΕΙ, δηλαδή το θέμα των ΕΔΙΠ, όπου δίνουμε μια λύση» ανέφερε ο υπουργός, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής.

«Είτε δεν ήξερε τι περιείχε, είτε ήξερε και σκοπίμως το έκρυψε. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ούτε καν συνεννοήθηκε με την κυρία Αναγνωστοπούλου, προκειμένου, ως καθ’ ύλην αρμόδια, να εξηγήσει τη “νομοτεχνική βελτίωση”, όπως είχε κάνει τον Μάϊο.

Επιπλέον, κατά περίεργη σύμπτωση, η συγκεκριμένη “νομοτεχνική βελτίωση” δεν έφτασε ποτέ στον χώρο, από όπου τις προμηθεύονται οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών» σημείωσε ο κ. Μαυρωτάς, σχολιάζοντας την τοποθέτηση Φίλη.
[press-gr.com]

[Άχ, κύριε 'ποταμίσιε' βουλευτά, πόσο πολύ "καινούργιος" είσαι! 
Δεν ερώτησες τους παλαιούς, τις κοινοβουλευτικές "καραβάνες" δηλαδή, στο μεγάλο αυτό ..."κατάστημα" του Συντάγματος, πώς γίνονται ΑΝΕΚΑΘΕΝ αργά την νύχτα, τα ΜΕΓΑΛΑ "θαύματα"
Δεν έμαθες, πώς ο πλέον "καταπληκτικός" μήνας των εν Βουλή "θαυμάτων" ήταν και είναι ο Αύγουστος; 
Δεν άκουσες πώς ..."ψήνονται" σε ...χαμηλή φωτιά, στα Τμήματα Διακοπών του καταστήματος, με απειροελάχιστους παρόντες, τα "ζουμερά" νομοσχέδια;
Όσο για τους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών και την ...όσφρησή τους, καλύτερο άστο..."Ιω.Καπ."]

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα δάνεια σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!