Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑ ΣΕ "ΚΟΙΤΑΞΕΙ" ΓΙΑΤΡΟΣ! ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ! Εβραία "κυρία", ζητάει Π Ο Λ Ε Μ Ο κατά του Ιράν!

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ; (Να επιληφθεί μαζί της, ΑΜΕΣΩΣ η  ε π ι σ τ ή μ η...)


Αποτέλεσμα εικόνας για Μelanie Phillips

ΠΙΟ  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Η, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Η "σιτεμένη" αυτή 65χρονη, "από" την Αγγλία, που ονομάζεται   Melanie Phillips-Rozenberg, "ΠΑΛΕΥΕΙ" με νύχια και με δόντια, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο, ότι ο Νο1 κίνδυνος για τη Δύση, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το ...Ιράν! (Παμπάλαια εβραϊκή καραμέλλα! "Έλιωσε" πιά κυρά μου! Βρείτε επιτέλους κάτι άλλο...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μelanie Phillips




Αποτέλεσμα εικόνας για Μelanie Phillips
ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ...


Η όντως "θορυβώδης" κυρία Μέλανι, (με ρίζες εβραιο-πολωνικές και τόσο δύσκολο να το προφέρεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ επώνυμο, που ΔΕΝ το γράφει η 'βικιπέδια'!) χρησιμοποιεί τις ίδιες κουτοπονηριές, που χρησιμοποιούσαν διαρκώς οι Εβραίοι και κατά του Ιράκ , της Λιβύης και της Συρίας. 

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΑΥΤΕΣ ΑΤΥΧΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΙΣ  Α Ι Μ Α Τ Ο Κ Υ Λ Η Σ Α Ν! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΕΣ!  Ωθούν διαρκώς την Δύση (πρωτίστως τις ΗΠΑ που ελέγχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ!) σε αέναους πολέμους κατά των "εχθρών" του Ισραήλ, ώστε αυτό να επεκτείνεται και να κυριαρχήσει στην ευρυτέρα περιοχή της Μέσης Ανατολής .

Αποτέλεσμα εικόνας για Μelanie Phillips
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...

Αυτή η κυρία, ενώ ξεκίνησε σαν αριστερή και χαρακτηρίζει τον εαυτό της σαν φιλελεύθερη, στην πορεία τα "γύρισε"...
Είναι σήμερα αρθρογράφος στις εξής εφημερίδες : 'Jerusalem Post', 'The Jewish Chronicle', 'The Guardian', 'The Times'. Ενώ συγχρόνως, παρουσιάζεται τακτικά, σε μεγάλης ακροαματικότητος τηλεοπτικές εκπομπές, κυρίως στο 'BBC'.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ  Σ Α Φ Ε Σ! Είτε λοιπόν είναι - και παρουσιάζονται - συντηρητικοί ψευδοδεξιοί σαν τον επίσης 'ευρέως' γνωστής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, (εκ Θεσσαλονίκης...) είτε είναι ψευδο-αριστεροί, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε αγαστή σύμπνοια, δουλεύουν σαν μία γροθιά, ενωμένοι, προωθώντας τα συμφέροντα του Ισραήλ, εις βάρος εκατομμυρίων Αράβων και άλλων, στην πολύπαθη απο δεκαετιών Μέση Ανατολή.

ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ! 'ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ' ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΓΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ...ΤΕΛ-ΑΒΙΒ! Δεν τους ενδιαφέρει διόλου, ούτε η Μέση Ανατολή, ούτε ΑΣΦΑΛΩΣ η Δύση. 

Ας ευνοηθεί το Ισραήλ τους και ας μας έρθουν εδώ στην άνευ αρχών, πίστεως και αξιών ισοπεδωμένη Ευρώπη, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ εκατομμύρια εξαθλιωμένοι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ, που ΔΕΝ θα μπορούν να ζήσουν στις κατεστραμμένες υποδομές των χωρών τους... 

Λέγεται μάλιστα, ότι ακόμα και ο  Donald Tramp εφέτος στο πανίσχυρο 'AIPAC', υποσχέθηκε στους "περιουσίους", ότι θα χτυπήσει το Ιράν...

Η ...κλασσική 'ατζέντα' συνεχίζεται και τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια. Από το 2000, αποφάσισαν να χτυπήσουν 7 χώρες, με τελικό προορισμό το - δυνατό στρατιωτικώς - Ιράν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρτης ΙΡΑΝ

Θα στήσουν - έτσι ξεκινούν συνήθως οι πολεμικές συρράξεις -  π ρ ο β ο κ ά τ σ ι α  κατά του Ιράν, θα το προπαγανδίσουν αρκούντως τα εβραιοδουλικά ΜΜΕ και πριν προλάβει η διεθνής κοινότητα να αντιληφθεί τι συνέβη, θα επιτεθούν ΜΑΖΙΚΩΣ στο Ιράν και όλες τις ροές προσφύγων θα τις ..."λουστούμε" εμείς!

(ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠ.ΟΜΠΑΜΑ...)

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!