Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!!! ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΜΥΡΤΩ...

4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, "ΜΑΧΕΤΑΙ" ΘΑΡΡΑΛΕΑ Η ΜΥΡΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ!



ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΝΑΛΙ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΝ Ή ΜΗ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!
Ο 'Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος' διοργανώνει εκδήλωση συμπαραστάσεως και Αλληλεγγύης για την Μυρτώ μας, η οποία εδώ και κάτι παραπάνω από 4 χρόνια (!) νοσηλεύεται σε διάφορα κέντρα αποκαταστάσεως, τα 2,5 τελευταία στο κέντρο 'Άνιμους' στη Λάρισα, ύστερα από τη βάναυση κακοποίηση που υπέστη από  Υ Π Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο  Πακιστανό, τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο...

Η εκδήλωση η οποία θα γίνει παρουσία της Μυρτώς,της Μητέρας της κυρίας Μαίρης Κοτρώτσιου και της γιαγιάς της κυρίας Ελένης,οι οποίες βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της,θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25η Σεπτεμβρίου του 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο 'Ιμπέριαλ' στη Λάρισα, με τη συμμετοχή Πατριωτικών Συλλόγων, Εφημερίδων, Εκκλησιαστικών φορέων και απλών Πολιτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΤΩ
Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ!!!
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΩΣ
..."ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟ"! Ο ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ, ΕΙΧΕ ΣΠΕΥΣΕΙ  ΝΑ ΤΟΝ ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ. 

Οφείλουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πατριώτες, πέρα από κόμματα, να δώσουμε το παρόν στην εκδήλωση, προκειμένου να δείξουμε και έμπρακτα το ενδιαφέρον μας, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, αλλά και να καταγγείλουμε τον ρατσισμό, που γίνεται ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, εις βάρος των Ελλήνων.

Τ
έλος αξίζει να αναφερθεί, ότι η εκδήλωση θα είναι και ένα δώρο για την Μυρτώ, αφού μία ημέρα πριν, στις 24 Σεπτεμβρίου, είναι η ονομαστική της εορτή...
ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!... ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!