Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΣΑΦΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;



Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

"ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"... Όπως ανέφερεαν τοπικά μέσα ενημερώσεως, ένα δυσάρεστο περιστατικό στην εβραϊκή συναγωγή των Ιωαννίνων, είχαμε αυτές τις ημέρες, όταν ...άγνωστοι, σχεδίασαν στους τοίχους, αγκυλωτούς σταυρούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τον επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητος, τον δήμαρχο της πόλεως και την πρόθυμη (ΟΤΑΝ και ΑΝ θέλει...) αξιωματική αντιπολίτευση, που απαίτησε από τις αρχές, να συλλάβουν και να τιμωρήσουν τους δράστες, άμεσα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν μπορεί να υπάρξει καμμία αντίρρηση, σε ότι αφορά την ανάγκη συλλήψεως και τιμωρίας των αγνώστων δραστών, αλλά ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΥΛΟΓΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ. 

Κατά πρώτο λόγο, διερωτώμεθα ΑΝ θα συλληφθούν! 
[Επειδή κύριοι, για να συλληφθούν, όλοι αυτοί οι "άγνωστοι"(...) ΠΡΕΠΕΙ πρωτίστως να τους "Ξ Ε Τ Ρ Υ Π Ω Σ Ο Υ Ν"!]
Και κατά δεύτερον, ΑΝ όντως θα τιμωρηθούν!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ "ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ", ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ...'ΑΕΡΙΚΑ'! ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για σπρέϊ για τοίχους

Γιατί όμως τα γράφουμε αυτά; 

Άς υπενθυμίσουμε στο αναγνωστικό κοινό της 'οδύσσειαςtv',  τι ακριβώς είχε συμβεί, σε παρόμοια περίπτωση, με την επίθεση που έγινε προ 6ετίας, κατά στόχου εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα: τον διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής των Χανίων, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου 2010. 

Αποτέλεσμα εικόνας για συναγωγή χανιά

Aρχίζουμε απο το ΓΕΓΟΝΟΣ, ότι άπαντες οι δράστες τελικώς  τ α υ τ ο π ο ι ή θ η κ α ν! 

Και Συνέλληνες π ρ ο σ έ ξ τ ε, "οποία θαυμαστή ΕΚΠΛΗΞΙΣ"! 

Οι ΔΡΑΣΤΕΣ, ήσαν δύο ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στρατιωτικοί(!!!), που υπηρετούσαν στη βάση του 'ΝΑΤΟ' στην  Σ ο ύ δ α, μαζί και δύο ...ΑΓΓΛΟΙ, επίσης στρατιωτικοί (!!!) και υπηρετούντες στην ίδια βάση, ομού και ένας Έλλην, ο οποίος είχε επαγγελματική σχέση παρακαλώ, με την τροφοδοσία της μεγάλης αυτής Νατοϊκής βάσεως! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΟΥΔΑ

Όπως απεδείχθη από τις λήψεις καμερών επιτηρήσεως των καταστημάτων, που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με την εβραϊκή συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού, ήταν ο ένας από τους 2 Αμερικανούς, με συνεργούς τούς υπόλοιπους 4, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού, ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Άγγλους (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!!!

Τήν εποχή εκείνη, αμέσως μόλις έγινε η συνταρακτική αποκάλυψη, οι δράστες ...Φ Υ Γ Α Δ Ε Υ Τ Η Κ Α Ν   Α Μ Ε Σ Ω Σ (!) εκτός Ελλάδος και ΟΥΔΕΙΣ ποτέ, δεν ξανάκουσε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για αυτούς! 

Το ζήτημα υποβαθμίστηκε ακόμα και από το ΚΙΣ, ενώ ποτέ ΔΕΝ μαθεύθηκαν, τα στοιχεία ταυτότητος των ΞΕΝΩΝ δραστών, ούτε βεβαίως, ΑΝ ποτέ οι αρμόδιοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ άσκησαν δίωξη,  κατά οποιουδήποτε προσώπου, για τον διπλό εμπρησμό και ΑΣΦΑΛΩΣ δεν έγινε απολύτως ΚΑΜΜΙΑ Δ Ι Κ Η – έστω  ερήμην των ενστόλων δραστών - ενώ ΔΕΝ είμαστε εις θέσιν να γνωρίζουμε, ακόμα αν υπάρχει ΚΑΤΙ καταγεγραμμένο στο τοπικό αστυνομικό δελτίο...

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. 
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. 
ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...

-ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ, ΕΝΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ 4 ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ & ΑΓΓΛΟΙ;

-ΠΗΡΑΝ ΤΑΧΑ "ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ" ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΝΑ "ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ"; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,  ΤΑΧΑ ΩΣ ..."ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ" ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;

-ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΝΑ "ΘΑΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ & ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΣ ΒΛΑΚΩΔΗ ΤΡΟΠΟ;

-ΠΟΙΟΣ, Ή ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ (ΑΝ ΕΔΩΣΑΝ) ΤΕΤΟΙΕΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ" ΕΝΤΟΛΕΣ;

-ΣΕ ΤΙ ΑΠΕΒΛΕΠΑΝ ΟΣΟΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ;

-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ, "ΤΣΑΚΙΣΘΗΚΑΝ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ "ΑΣΤΡΑΠΗ" ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Εκτός και άν κάνουμε μία (ίσως) ΛΟΓΙΚΗ υπόθεση, ότι είχαμε και έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτη  ' Π Ρ Ο -  Β Ο - Κ Α -  Τ Σ Ι Α '!

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!