Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..."ΕΚΠΛΗΞΗ"! ΘΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ βλέποντας, τι έγραφε ο τ ρ ι σ ά θ λ ι ο ς 'ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ' για την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!


rizospastis_12-7-1935

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ! ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ! ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ... (Το πέτυχαν!)
“‘Οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε μα και την επιδιώξαμε”!!!
Αυτό είναι το Κ.Κ.Ε. απ’αρχής της ιδρύσεως του, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ενώσεως - ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ"... - εις βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων.

Τα 'Σοβιέτ' αποτελού
ν παρελθόν, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, το Κ.Κ.Ε. γιατί εξακολουθεί και υπάρχει;;;

Η απάντηση είναι απλή: γιατί έχει γίνει μέρος του συστήματος και αυτό εφάνη περίτρανα, όταν ο καπετάν-Γιώτης(Φλωράκης), αυτός ο σφαγέας ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ λαϊκών και κληρικών,  συμμάχησε με τον "αξέχαστο" 'Μητσοτάκουλα'!!!


Η τελευταία (;) προδοσία (ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!) του Κ.Κ.Ε. εις βάρος της (αθεράπευτα αφελούς;) Ελληνικής Εργατικής Τάξεως, ήταν την ημέρα κατά την οποία, στην Βουλή Εκείνων (σίγουρα πάντως όχι των Ελλήνων) εψηφίζετο το “Μεσοπρόθεσμο”, όταν έβαλε το συνδικαλιστικό του όργανο, να φυλάσσει την είσοδο του Κοινοβουλίου και κατόπιν συνεννοήσεως με τους συνήθεις αναρχοαπλύτους (βλέπε ...ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΙΑ) κατάφεραν να διαλύσουν την μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα μας.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε… (απο το ιστολόγιο 'λίθος φωτός'. "Παπαφλέσσας").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!