Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο α ν ά λ γ η τ η έχει γίνει η κοινωνία μας... Πρόστιμο 5.000 ευρώ, σε φτωχό λουκουματζή!!!



ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΚΑΘΑΡΗ & ΑΓΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ; ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ & ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ; Απίστευτα και θλιβερά, είναι τα όσα έλαβαν χώρα προ ολίγων ημερών (και πέρασαν ως συνήθως στα 'ψιλά') στην Παραλία Κατερίνης, με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν φτωχό λουκουματζή, πάνω στον οποίο το (αχαρακτήριστο) «όργανο της τάξεως» εξάντλησε την "αυστηρότητά του"! (ΝΤΡΟΠΗ...)

Ο άτυχος μικροπωλητής, ο οποίος σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής έχει τρία ανήλικα παιδιά και άνεργη σύζυγο, πιάστηκε 'στα πράσα' να πουλάει λουκουμάδες, χωρίς να έχει τη σχετική, "απαιτούμενη άδεια"...

Ακολουθεί το αίσχος! Επειδή ως γνωστόν, η ψευδο - 'πάταξη της διαφθοράς' ξεκινάει από τα… χαμηλά, του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ!

Μάλιστα, ο αστυνομικός, επιδεικνύοντας απίστευτη και αδικαιολόγητη σκληρότητα, πέταξε την πραμάτεια του μικροπωλητή, γύρω στους 200 λουκουμάδες, στα σκουπίδια, την ώρα που ο άτυχος λουκουματζής εκλιπαρούσε να δοθούν σε τοπικό γηροκομείο…

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο απογοητευμένος άνδρας, ανίκανος να κάνει το οτιδήποτε, έβαλε τα κλάματα μες στη μέση του δρόμου, με το όργανο της τάξεως να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονταν, πίνοντας καφέ!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο συγκεκριμένος λουκουματζής, ό,τι δεν πουλούσε, το κερνούσε στο τέλος της ημέρας στα παιδάκια που ήταν στην παραλία, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Το "όργανο" αυτό, θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ!

Στούς ανυπεράσπιστους και τα φτωχαδάκια "εξαντλούν" τους νόμους; Δεν ντρέπονται πρώτα Τον ίδιο Τον Θεό;
[Πηγή:ereportaz.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!