Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ; 3.000.000 ΑΦΓΑΝΟΥΣ ...ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!!! (ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΑ & ΥΠΟΤΕΛΗ  Β Ο Θ Ρ Ο Κ Α Ν Α Λ Α ;

Αποτέλεσμα εικόνας για PAKISTAN POLICE
ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ!!! Η Ελλάδα μας ΟΧΙ απλώς "γεμίζει", αλλά έχει απο καιρό  Ξ Ε Χ Ε Ι Λ Ι Σ Ε Ι   από μουσουλμάνους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ λαθρομετανάστες, 'συν γυναιξί και τέκνοις'!!!!
προσφυγες

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑ', ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ 'ΒΒC' ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ (ΝΑΙ! ΞΑΝΑ!) ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! 

Το Πακιστάν, η ισλαμική αυτή χώρα, με βάση 'ρεπορτάζ' του 'BBC', έχει ξεκινήσει την A Π Ε Λ Α Σ Η όλων  των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ μεταναστών, οι οποίοι αριθμούν 3.000.000!!!

Μάλιστα η απέλαση, γίνεται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ('UNHCR')! (Εκεί βοηθά στο "διώξιμο" ενώ εδώ στο ...."φόρτωμα"!!!)

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα «Pakistan Today», η Ύπατη Αρμοστεία ανακοίνωσε. ότι «Αφγανοί πρόσφυγες διευκολύνονται κατά τη διάρκεια του επαναπατρισμού τους στην πατρίδα τους».

Από την πλευρά της, η αφγανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει, ότι θα προσφέρει γη και άλλες βασικές ανάγκες για τους υπηκόους της, που "επιστρέφουν" στο Αφγανιστάν, και ότι η διαδικασία επαναπατρισμού είναι ήδη σε εξέλιξη.
Η συμμετοχή και σύμπραξη του Ο.Η.Ε. δείχνει πως το Αφγανιστάν είναι μία ασφαλής πλέον χώρα...

Αυτό σημαίνει λοιπόν και ότι όλοι οι «αιτούντες άσυλο» από εκεί, λένε ψέματα!

ΕΡΩΤΗΣΗ!
ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΛΑ!
-Γιατί αυτή η είδηση, δεν παίζεται από ΚΑΝΕΝΑ απο τα ελληνικά ΜΜΕ;

Γιατί την ώρα που η Ελλάδα αδυνατεί να φιλοξενήσει τόσους «μετανάστες», δεν οργανώνεται από τον Ο.Η.Ε. μία αντίστοιχη μαζική μεταφορά «μεταναστών» στις ισλαμικές πάμπλουτες αραβικές χώρες, οι οποίες διαθέτουν άπλετο χώρο φιλοξενίας των ομόδοξών τους;

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ!
ΑΔΙΚΩΣ!
Η απάντηση είναι ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ απλή: 
Υπάρχει Σ Χ Ε Δ Ι Ο !
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!