Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Απαιτούν στα ΤΡΙΚΑΛΑ οι λαθρομετανάστες! ...Μάσα-ξάπλα, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, 'ΤV' αλλά και ...μονόκλινα!!!!!!!!!!!






ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ  Θ Ρ Α Σ Ο Σ  ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ "ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ"!... Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8, χθες το απόγευμα της Παρασκευής 5 Αυγούστου, οι μετεγκατάσταση Προσφύγων και λαθροΜεταναστών, που ήρθαν από την Πιερία στην δομή ανοιχτής φιλοξενίας των Τρικάλων.



124653-1024x688

Οι Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες,  που ήρθαν σταδιακά με λεωφορεία (ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ "ΕΙΠΑΜΕ", ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, Ε; ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Η ..."ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ", Ε; "ΙΩ.ΚΑΠ.") στο χώρο του πρώην 'super market' «Ατλάντικ», με συνοδεία περιπολικών της Αστυνομικής Διευθύνσεως Τρικάλων και καταγράφηκαν από Στρατιωτικούς (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΝΕΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! "ΙΩ.ΚΑΠ."), ενώ έγινε η απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων τους με την βοήθεια διερμηνέως, προτού τοποθετηθούν στα ειδικά 'κοντέϊνερς'. (ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΣΠΙΤΑΚΙΑ"; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ε; "ΙΩ.ΚΑΠ.")

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΤΑΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ
ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;  Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ
ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Εκεί καταγράφηκαν και οι πρώτες ...απαιτήσεις, «άκουσον-άκουσον, «μερικών από τους λαθρομετανάστες, που ζητούν να έχουν ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(!!!) στο κοντέϊνερ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ και να μην έχουν άλλους …συγκάτοικους, δηλαδή ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ! (τρέμουν και οι ίδιοι την μετάδοση ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, που έχουν άλλοι λαθρομετανάστες! ) 

Επιπλέον σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημερώσεως, σήμερα το απόγευμα Σάββατο 6η Αυγούστου, ήρθαν με τα …πόδια άλλοι 4 Πρόσφυγες από την Συρία και όλοι μαζί φτάνουν μέχρι στιγμής τους 221, που φιλοξενούνται στα Τρίκαλα, ενώ τις επόμενες ημέρες, θα συνεχιστεί η μεταφορά εκατοντάδων Προσφύγων και ΛαθροΜεταναστών, προς το 'hot- Spot' των Τρικάλων... 


Η Παραγωγική Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Σ.Μ.Υ.  με εντολή του ΑΝΥΕΘΑ κ. Βίτσα, έχει αναλάβει και την ...σίτιση τους, ενώ στην είσοδο του 'hot-Spot' και περιμετρικά του χώρου, υπάρχει έντονη Αστυνομική παρουσία,  καταλήγει το ιστολόγιο του 'βετεράνου'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!