Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

"Ξ Ε Σ Π Α Θ Ω Σ Ε"! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ !


ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΕΙΠΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ! ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ " Π Ο Ν Ε Σ Α Ν " ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ και τα διάφορα θλιβερά παπαγαλάκια τους...

 

"ΧΥΜΑ & ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ"! Όπως θα έπρεπε να μιλούν απο άμβωνος ΟΛΟΙ οι Μητροπολίτες και οι κληρικοί, που τιμούν και σέβονται το αιματοβαμμένο ράσο τους, αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την Πίστη και τις Παραδόσεις του τόπου αυτού! 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΠΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ
...ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ 2/3 (ΚΑΙ ΚΑΤΙ!), ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ "ΜΑΣ"...

Από την Καλαμωτή, ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, ξεσπάθωσε εναντίον όλων: του συμφώνου συμβιώσεως, των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων: "Δεν υπάρχουν πρόσφυγες είναι όλοι λαθρομετανάστες", είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει ενάντια στον πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους: "Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας".

"Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα ...παντελόνια (!) και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα", είπε μεταξύ άλλων. ('Ενα λεπτό ρε παιδιά, όλοι εσείς οι αρχι-υποκρίταροι του - γελοίου - 'συνταγματικού τόξου', ΑΔΙΚΟ έχει σε όσα είπε; Ανέφερε κάτι "λάθος"; Σε τί διαφωνείτε κύριοι βο(υ)λευτές;)
 
Κύκλοι (...) εν τω μεταξύ από τα γραφεία των δυο βουλευτών, Μηταράκη και Μιχαηλίδη (...ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!) δεν κρύβουν τη δυσφορία τους, (ΞΥΔΙ ΡΕ! Ξ Υ - Δ Ι !) θεωρώντας πως τέτοιες (;) δηλώσεις από τον Μητροπολίτη, αποτελούν ευθεία επίθεση (απλώς λέτε μπούρδες!) όχι μόνο ενάντια στον κοινοβουλευτισμό, αλλά σε όλο το φάσμα της πολιτικής, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο.

"Δεν είναι κατάσταση αυτή. Κάπου έχει ξεφύγει όλο αυτό, έχει χαθεί το μέτρο και η λογική. Δεν είναι δυνατόν να ασκεί μικροπολιτική από άμβωνος ο Μητροπολίτης", αναφέρουν σημειώνοντας, πως είναι τέτοια η δυσφορία των βουλευτών, που στο εξής θα αποφεύγουν τις... συναντήσεις.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ! 
ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! 
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! 
ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, του γλυκού νερού, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ  Α Φ Ο Ρ Η Σ Ε Ι !  "ΠΙΞ - ΛΑΞ"! (Μήν αρχίσουμε τώρα να παραθέτουμε "χτυπητά" ιστορικά παραδείγματα, επειδή άγιοι Αρχιερείς, εκκλησιαστική Ιστορία "κατέχετε", έτσι δεν είναι;)

ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΒΩΝΟΣ, Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ, ΝΑ ΣΑΣ "ΤΡΙΨΕΙ" ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ και ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!...

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!