Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ (Γαλλία) ο Δήμαρχος απηγόρευσε στις παραλίες, τα (μουσουλμανικά γυναικεία) 'μπουρκίνι' !!!

ΠΟΥ ...ΘΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ;  Ε; ΤΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΕΙ";;; ΛΕΤΕ;

Όχι στον ισλαμικό εξτρεμισμό από τον Δήμαρχο Καννών: Απαγόρευσε τα “μπουρκίνι” από τις παραλίες
ΟΧΙ, ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΥΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ 'ΚΟΜΜΑΝΤΟ' ΣΤΙΣ 'ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ'! ΕΙΝΑΙ
...ΘΥΜΑ, ΤΗΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ "ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ...


"ΝΤΕΛΙΡΙΟ" ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ, ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ισλαμολάγνοι στην Γαλλία, με την απόφαση  του δημάρχου των Καννών, Νταβίντ Λινάρ, να  α π α γ ο ρ ε ύ σ ε ι   στις πλαζ του δήμου του, τα ισλαμιστικά «μπουρκίνι», δηλαδή τα (γελοία;) γυναικεία μαγιό, που αφήνουν ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΓΛΩΤΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ (ΓΑΛΛΙΚΟ) ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ  Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!
ΜΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ... ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Ο σαφέστατος δήμαρχος των Καννών, αποφάσισε στα τέλη του Ιουλίου, να απαγορεύσει «την πρόσβαση στις παραλίες, οποιουδήποτε δεν έχει την σωστή περιβολή, η οποία δεν σέβεται τις ηθικές αρχές και την αρχή της κοσμικότητας». 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λινάρ, καθώς η Γαλλία, έχει πέσει πολλές φορές θύμα ισλαμιστικών τρομοκρατικών επιθέσεων (όπως η τελευταία τραγική περίπτωση στην Νίς) "μια ενδυμασία λουομένου, που δηλώνει επιδεικτικά τη συμμετοχή σε μια θρησκευτική κοινότητα, την ώρα που η Γαλλία και οι τόποι λατρείας της αποτελούν στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορεί να ....
διαταράξει τη δημόσια τάξη κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να προληφθεί".

Οι ισλαμολάγνοι θιασώτες της πολιτικής ορθότητος βέβαια, όπως η η 'Ένωση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου' σκοπεύει να προσφύγει στην δικαιοσύνη, για να ζητήσει ακύρωση της αποφάσεως αυτής, όπως άλλωστε και η επιτροπή κατά της ισλαμοφοβίας στη Γαλλία 'CCIF', η οποία εξέφρασε ...«βαθιά ανησυχία για αυτήν την νέα επίθεση στις πιο θεμελιώδεις αρχές δικαίου«. 
Επίσης, η ένωση 'SOS racisme', κατήγγειλε(!) πως μια τέτοια απόφαση απορρέει από μια «στρατηγική της εντάσεως».
Εμείς απο την άλλη πλευρά, ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΟΛΟΨΥΧΩΣ, σε όλους αυτούς τους γραφικούς των 'κάργα'  μουσουλμανο-λάγνων "οργανώσεων" ...περαστικά σας! ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!