Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ; Ή ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 'ισλαμικού τύπου' ;




Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ (ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ;) ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! Δεν παρήλθαν παρά ελάχιστες εβδομάδες, που διαβάζαμε για έναν μουσουλμάνο δημοτικό υπάλληλο στη Σουηδία, που δεν επιθυμούσε να σφίξει τα ...χέρια γυναικών σε χειραψία!!! Σήμερα διαβάζουμε, ότι μία μουσουλμάνα αεροσυνοδός διαμαρτυρήθηκε, γιατί την "ανάγκασαν" να σερβίρει αλκοόλ…. Κάτι ΟΜΩΣ, που εντάσσεται στα καθήκοντά της ΦΥΣΙΚΑ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

(Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!) “Η Charee Stanley υποστηρίζει, ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα "αδίκως" από την αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται, επειδή ζήτησε να μην ...σερβίρει αλκοόλ στους επιβάτες! Η νεαρή κοπέλα μήνυσε την "Express Jet", στην οποία ξεκίνησε να εργάζεται το 2013, λίγο αφ' ότου ασπάστηκε τον Ισλαμισμό!


Την πρώτη της ημέρα στη δουλειά, ζήτησε να της επιτραπεί να φορά 'χιτζάμπ' εν ώρα εργασίας, κάτι το οποίο η εταιρεία έκανε δεκτό... Καθώς μάθαινε περισσότερα για τη νέα της θρησκεία, η Stanley συνειδητοποίησε, πως οι απαγορεύσεις αναφορικά με το αλκοόλ, δεν αφορούν μόνο σε προσωπική κατανάλωση, αλλά και στο να μη σερβίρεις άλλους!


Μετά που το έμαθε, ζήτησε από την εταιρεία της, να σερβίρουν οι υπόλοιποι αεροσυνοδοί αλκοόλ, ενώ εκείνη θα πραγματοποιούσε άλλες δουλειές, πράγμα που και πάλι έκανε δεκτό η εταιρεία! 
Η Stanley συνεννοούνταν με τις συναδέλφους της και δεν υπήρχε κανένα ζήτημα με αυτό το διακανονισμό. Τα προβλήματα ξεκίνησαν, όταν μια συνάδελφος της παραπονέθηκε, επειδή η Stanley φορούσε 'χιτζάμπ' και δε σέρβιρε αλκοόλ.


Μετά την έγγραφη διαμαρτυρία, η "Express Jet" την έβαλε να διαλέξει... ή θα σέρβιρε αλκοόλ, ή θα έπρεπε να παραιτηθεί! Η Stanley κατηγορεί την "Express Jet" (!!!) πως δεν την άφησε να εκφράσει ...ελεύθερα, τα θρησκευτικά της πιστεύω, όπως είναι υποχρεωμένη από το νόμο να κάνει. Ζητά να επαναπροσληφθεί (ΟΠΟΙΟΝ ΘΡΑΣΟΣ!) στην εταιρεία, οικονομική αποζημίωση καθώς και να καλυφθούν τα δικηγορικά της έξοδα.”

(ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ "ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ "ΘΕΑΤΡΙΚΑ" ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ...)
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!