Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ! "ΘΑΨΙΜΟ" ΑΓΡΙΟ ΤΗΣ 'ΚΙΛΛΑΡΥ', ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!

image



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ "ΤΥΧΑΙΟΣ"! ΔΙΑΘΕΤΕΙ 'ΕΞΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΑΡΑΣΗΜΑ'! Ο στρατηγός Michael Flynn, πρώην διοικητής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου ('D.I.A.') και μέλος των Δημοκρατικών (!) κατακεραύνωσε την διοίκηση Ομπάμα και προσωπικά την Χίλλαρι Κλίντον, για την ίδρυση και στήριξη του 'ISIS', της 'Αλ Κάϊντα' και της…Μουσουλμανικής Αδελφότητος στην Αίγυπτο!!!


ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Ή ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ
ΛΕΓΕΤΑΙ 'DIA', ΜΕ ΤΗΝ 'CIA', ΑΣ ΤΑ ..."ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΝ" ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Όπως επισημαίνουν ορισμένες αμερικανικές ιστοσελίδες, ο στρατηγός, που λόγω θέσεως, γνώριζε όλες τις κινήσεις, ήταν ο άνθρωπος που έκανε την κινητοποίηση στις ένοπλες δυνάμεις, ώστε να αποφευχθεί η επέμβαση στην Συρία, που διακαώς επιχειρούσε η Κλίντον... (ή καλύτερα εκείνοι στο παρασκήνιο, που την "κρατούν" από πολλών ετών(...) χειροπόδαρα δεμένη! Από την εποχή της Πολιτείας του Άρκανσω, που ήταν κυβερνήτης ο άτακτος Μπίλ, λένε οι πολύ καλοί γνώστες των αποκρύφων της...)


Η παρέμβαση του στρατηγού Φλίν, που είχε τοποθετηθεί μάλιστα σε αυτή την κορυφαία θέση από τον ίδιο τον πρόεδρο Ομπάμα, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και δημιουργεί νέα ΑΡΝΗΤΙΚΑ δεδομένα στον προεκλογικό αγώνα των δημοκρατικών, που ήδη, ΔΕΝ πάει καθόλου καλά... ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!