Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Α Η Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ ! ΣΚΕΤΗ Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α !!!




(ΜΑ, ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΤΥΠΟΥΣ";;;) Σε συνέντευξη - ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΘΑ ΤΗΝ "Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Ο Υ Ν" σχεδόν ΟΛΑ τα μέσα ενημερώσεως ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ... - που έδωσε προ ημερών, στο Σκόπιανο τηλεοπτικό σταθμό 'Sitel', ο ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ θλιβερός δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μας Μπουτάρης, ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ «Μακεδονία» τα Σκόπια!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Sitel tv

Αποτέλεσμα εικόνας για Sitel tv

Ο Σκοπιανός δημοσιογράφος παρατηρεί, ότι έχει αλλάξει αρκετές φορές θέση, σχετικά με το ζήτημα της υπάρξεως «μακεδονικού έθνους» και «μακεδονικής γλώσσης», για να ερωτήσει στη συνέχεια τον άποψη του Μπουτάρη, για την «μακεδονική ταυτότητα»...

Αποτέλεσμα εικόνας για Sitel tv

Εφ' όσον είναι και ...κουβαρντάς από τους λίγους, δεν έχει κανένα πρόβλημα και να ονομάζουν την γλώσσα τους «Μακεδονική»!

«Δεν με ενδιαφέρει(!!!) αν η γλώσσα ονομάζεται μακεδονική! Είναι σλαβική γλώσσα και δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχουμε μακεδονική γλώσσα. Έχουμε ελληνική γλώσσα και έτσι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτό που με ενοχλεί και νομίζω ότι ενοχλεί και τους πάντες στην Ελλάδα, είναι η αλλαγή της ιστορίας», λέει ο τουρκόσπορος Μπουτάρης και σε αυτό το σημείο, όπου πιθανώς επρόκειτο να αναφερθεί στην παραχάραξη της ιστορίας της ΠΓΔΜ από σλαβική σε ψευτομακεδονική, το βίντεο κόβεται απότομα!!!!!!!!!

Στην συνέχεια ο Μπουτάρης αναφέρεται στους γείτονες, χρησιμοποιώντας (ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΙΣΤΑΓΜΩΝ...) αποκλειστικά και μόνον τον όρο «Μακεδονία»!!!

Ο Σκοπιανός δημοσιογράφος τον ερωτά για το πώς βλέπει την εξέλιξη της διασυνοριακής και οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και  Β α ρ ν τ ά ρ σ κ α ς,  όπως είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟΥ ΑΝΘΥΠΟΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ 'ΟΣΟΝΟΥΠΩ' ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ!

Ο μή έχων κανένα μέτρο Μπουτάρης απαντάει: «Θα πρέπει να βοηθήσουμε με όλες μας(!) τις δυνάμεις, όσο περισσότερο την ..."Μακεδονία" (!!!!!!!!!!) να γίνει μέλος της ΕΕ! 

Η ένταξη έχει πολύ περισσότερο πολιτική, από ότι οικονομική σημασία. Το να είσαι μέλος της Ε.Ε. σημαίνει, ότι είσαι μέλος μίας οικογενείας, αυτής των πιο ανεπυγμένων και πολιτισμένων χωρών»!

Σχετικά με την (Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  100.000%!) παρουσία του στο 'Φόρουμ' για Νεαρούς Ηγέτες, που διοργάνωσε ο πρόεδρος των Σκοπίων Ιβάνοφ, ο Μπουτάρης αναφέρει, ότι είναι πολύ σημαντικό, το ότι οι περισσότεροι από τους μαθητές του 'φόρουμ', είναι από τη «Μακεδονία»(!!!) και συνεχίζει: «Αυτό είναι καλό, γιατί στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία ο Τίτο είχε ρυθμίσει τα πράγματα με τρόπο, που η "Δημοκρατία της Μακεδονίας", ήταν πολύ υποτιμημένη και απαξιωμένη». (Ορισμένα στοιχεία, από το ιστολόγιο 'voria.gr')

Ιδού λοιπόν ..."απολαύστε" (όσοι) Γραικύλλοι, γιατί ΕΣΕΙΣ δώσατε στους κάθε Μπουτάρηδες (& Καμίνηδες, για να μήν ξεχνιόμαστε) με την ψήφο σας να κάνουν τέτοιες ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ & ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ αντιεθνικές εξωτερικές πολιτικές... ["Ιω.Καπ."]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!