Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

(ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!) ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κάρολος Ντε Γκώλ: «Εκείνοι που εκθειάζουν την “αφομοίωση” των μουσουλμάνων μεταναστών, έχουν μυαλό στο μέγεθος του (μικρού πουλιού) κολιμπρί» !!!




(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΩΤΕΡΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΗΓΕΤΗ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΥΓΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. (Οι Αμερικανοί τον μισούσαν θανάσιμα, πρωτίστως ο Λύντον Τζόνσον, ενώ μόνον ο Κέννεντυ είχε καλές 
σχέσεις μαζί του...)
Προσθήκη λεζάντας
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, Ο ΤΟΤΕ ΔΥΤΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΥΜΠΚΕ,
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ ΚΑΙ ΤΖΟΝΣΟΝ,
ΠΟΥ  ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ!!!

Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΚΑΛΟ
ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ..."ΑΤΥΧΗΜΑ"
Ο ΝΤΕ ΓΚΩΛ, ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ...

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΕ ΓΚΩΛ, ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΕΝΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ
ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ, Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ...


Αξίζει της προσοχής μας, τί είπε ο Τιτάνας αυτός της πολιτικής (άν και στρατιωτικός με πολλά τραύματα στο σώμα του!) ακριβώς 57 χρόνια πρίν, όταν έγινε λόγος για το γνωστό απο τότε, οξύ πρόβλημα των Μουσουλμάνων στην Γαλλία, που προήρχοντο απο τις αποικίες, κυρίως απο την Αλγερία.

islam

Στο βιβλίο του «Ήταν ο ντε Γκώλ» (“C'était de Gaulle”), εκδόσεις Fayard, (2000), o πολιτικός και συγγραφέας Alain Peyrefitte (1925-1999), παραθέτει τον ντε Γκώλ, σε μια (ΠΙΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!) ομιλία της 5ης Μαρτίου 1959:



«Είναι υπέροχο να υπάρχουν Γάλλοι κίτρινοι, μαύροι, μελαψοί. Δείχνουν, ότι η Γαλλία είναι ανοικτή σε όλες τις ράτσες και έχει οικουμενική αποστολή. 
Αλλά εφ' όσον παραμένουν μια ΜΙΚΡΗ μειοψηφία... 

Διαφορετικά, η Γαλλία ΔΕΝ θα είναι πλέον Γαλλία. Είμαστε ακόμα κατά κύριο λόγο ένας ευρωπαϊκός λαός, ΛΕΥΚΟΣ(...) με ΕΛΛΗΝΙΚΟ και λατινικό πολιτισμό και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ θρησκεία.


Μην μου κάνει εμένα κανείς μάθημα ιστορίας! Πόσοι από εσάς, πήγατε σε μουσουλμανικές χώρες, να δείτε τους μουσουλμάνους; 
Αν πήγατε, τους είδατε με τζελαμπά και σαρίκι; Μπορείτε να δείτε, ότι ΔΕΝ είναι Γάλλοι! 

Εκείνοι που εκθειάζουν την ...«αφομοίωση» έχουν μυαλό στο μέγεθος του ...κολιμπρί, κι ας είναι και επιστήμονες! 

AYTO EINAI TO MIKΡΟΣΚΟΠΙΚΟ 'ΚΟΛΙΜΠΡΙ', ΤΟ
ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ" ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟΝΙΖΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!
Προσπαθήστε να αναμίξετε λάδι και ξύδι. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι.Μετά από λίγο, θα διαχωριστούν και πάλι. 

Οι Άραβες είναι Άραβες, οι Γάλλοι είναι Γάλλοι. 

Θα πρέπει να ονειρεύεστε, αν νομίζετε ότι η Γαλλία, μπορεί να απορροφήσει δέκα εκατομμύρια μουσουλμάνους, οι οποίοι αύριο θα είναι ...είκοσι εκατομμύρια και μεθαύριο σαράντα! 

ENA AΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ΗΤΑΝ
ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΩΡΡΑΙΝΗΣ...
Αυτοί που κηρύττουν την “αφομοίωση” και βλέπουν όλους τους Άραβες και Βέρβερους της Αλγερίας ως “Γάλλους”, πως θα τους αποτρέψουμε να εγκατασταθούν στη Γαλλία, όπου το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο; 

Τότε το χωριό μου, (όπου και ετάφη με μία λιτή μικρή θρησκευτική τελετή ο στρατηγός το 1970), δεν θα λεγόταν πια 'Κολομπέ λε ντεζ Εγκλίζ' (Colombey-les-Deux-Eglises - Κολομπέ-οι-δυο-εκκλησίες), αλλά ...‘Κολομπέ-τα-δυο-Τζαμιά’" !!!!...("ΙΩ.ΚΑΠ.")
[πηγές: 'goldonomic.com' & 'danielpipes.org']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!