Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ 'Λ Α Χ Α Ν Ο' ΒΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ! ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ...ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ !!!

unnamed (5)


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΔΥΣΤΥΧΕ" ΝΑ "ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ", ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ...ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ! Ο εικονιζόμενος ανωτέρω Πρωθυπουργός της Μαλαισίας Najib Razak, κατηγορείται για την υπεξαίρεση πολλών δισεκατομμυρίων $ και επιδιώκει ασυλία, με αντάλλαγμα την κατάθεσή του εναντίον των ...Ρότσιλντς!!!

EXEI KAI ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΦΕΛΗΣ...
ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ...

ΕΔΩ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 'ΤΖΩΡΤΖΤΑΟΥΝ'...
ΦΙΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.


[Από το εξόχως ενδιαφέρον ιστολόγιο: theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-special-news-flash]
Benjamin Fulford*, 30η Ιουλίου, 2016

Πηγές της 'CIA' στην Ανατολική Ασία, μας έθεσαν σε εγρήγορση σχετικά με το γεγονός, ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, έχει απαγγείλει κατηγορίες εναντίον του πρωθυπουργού της Μαλαισίας Najib Razak, για υπεξαίρεση πάνω από 1 δις. $, από ένα ταμείο που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την οικονομική ανάπτυξη της Μαλαισίας...

Το κατηγορητήριο ζητά την κατάσχεση όλων των κερδών, από την επιτυχημένη ταινία του Hollywood, ‘’Ο Λύκος της Wall Street’’, επειδή χρηματοδοτήθηκε με τα παράνομα κονδύλια! 
Το κατηγορητήριο αναφέρει επίσης, την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, την 'Goldman Sachs', την 'JP Morgan' και την ...'Bank Privee Edmond de Rothschild'!

Οι πηγές της 'CIA' λένε, πως ο Najib ζήτησε ...ασυλία και την τοποθέτηση του ιδίου και της οικογένειάς του στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, με αντάλλαγμα να καταθέσει, σχετικά με την σχέση της οικογένειας Rothschild, στο σκάνδαλο υπεξαιρέσεως, καθώς και στην "εξαφάνιση" της πτήσης '370' των Μαλαισιανών Αερογραμμών!

Εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να ρίξει τελικά την δυναστεία των Rothschild.
Το σκέλος των Rockefeller / Μπους / Κλίντον της Χαζαρικής μαφίας, ήδη ξηλώνεται στις ΗΠΑ, οπότε αν οι Ρότσιλντ ξηλωθούν επίσης, αυτό θα σημάνει την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από την φρίκη της Βαβυλωνιακής δουλείας του χρέους...

[* O Benjamin Fulford, (μάλλον) άγνωστος εντελώς στην Ελλάδα, είναι, άς μας επιτραπεί η έκφραση, "μία ξεχωριστή κατηγορία δημοσιογράφου μόνος του"! Απλώς η 'οδύσσειαTV',  θα σας παραθέσει εδώ, μία μικρή παράγραφο εκ των λεγομένων του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ... "Ιω.Καπ."].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!