Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Α Ι Σ Χ Ο Σ! ΗΠΑ: Διαφυλετικό «παντρεμένο» ζευγάρι ομοφυλόφιλων, στο (ΔΗΘΕΝ!) παιδικό κανάλι 'Nickelodeon'! [ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!]


ΗΠΑ: Διαφυλετικό «παντρεμένο» ζευγάρι ομοφυλόφιλων στο παιδικό κανάλι Nickelodeon

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑ ΓΕ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ, ΕΥΠΙΣΤΟΙ & ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ"  Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α ;  Το (δήθεν!) παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο 'Nickelodeon', θα παρουσιάσει ένα ...δια-φυλετικό 'γκέϊ' ζευγάρι, στην σειρά κινουμένων σχεδίων “The Loud House”...

ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ" ΧΩΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΩΣ Τ Ι Π Ο Τ Α! 
Η σειρά, η οποία επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή του Lincoln Loud και τις 10
 αδελφές του, θα είναι η πρώτη εκπομπή της 'Nickelodeon' στην ιστορία, που θα δείχνει ένα «παντρεμένο» ζευγάρι ατόμων του ιδίου φύλου.

Το ζευγάρι, που έκανε το «ντεμπούτο» του στις 20 Ιουλίου, είχε «μεγάλη επιτυχία»... (ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ...)

Στο επεισόδιο, ο μικρός πρωταγωνιστής Λίνκολν, προσκαλεί τον φίλο του Κλάϊντ, να μείνει σπίτι του για ένα βράδυ. Ο Κλάϊντ έρχεται στο σπίτι με τους δυο ...«μπαμπάδες», όπου ο ένας είναι λευκός και ο άλλος μαύρος! 

ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ...1.004!

("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!