Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΜΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..."ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ"! Η 'Google' θα ΓΝΩΡΙΖΕΙ σε ποιά ιστοσελίδα ΗΣΟΥΝ και πόση ΩΡΑ !!!!!!!!!



Η Google θα γνωρίζει που ήσουν και πόση ώρα έκατσες
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ...'G O O G L E' !!!


ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ 'ΧΑΜΠΑΡΙ'; Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΜΑΣ! ΠΛΕΟΝ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Μία νέα λειτουργία προστίθεται στην μηχανή αναζητήσεως της 'Google', η οποία θα ενημερώνει τους χρήστες πόση ...ώρα ξοδεύει σε μία τοποθεσία - ιστοσελίδα - ένας επισκέπτης, καθώς πλέον όλα ΚΑΤΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ...




Η εν λόγω λειτουργία της 'Google', γράφουν αμερικανικές ιστοσελίδες, θα εφαρμοστεί κυρίως στα τουριστικά αξιοθέατα (μνημεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πάρκα, πύργους κλπ.) και είναι μέρος ενός νέου 'section', που ετοιμάζει η 'Google' και αφορά όλους όσους ταξιδεύουν...

Το νέο 'Section', θα ονομάζεται «Plan Your Visit».

Εκτός από τα τουριστικά αξιοθέατα, δεν αποκλείεται στο μέλλον(...) να δούμε τη λειτουργία αυτή, να εφαρμόζεται και στην καθημερινή ζωή και να ενημερώνει τον χρήστη, για το πόση ώρα θα πρέπει να περιμένει κάποιος στην ουρά μίας υπηρεσίας, ή για να βρει τραπέζι σε ένα εστιατόριο.

Φυσικά(...) θα εφαρμοστεί γενικώς και σε περίπτωση που επέλθει παγκόσμια διακυβέρνηση, η εφαρμογή θα λειτουργεί εκ μέρους του ανώτατου ηγέτoυ!
[Ο ΚΛΕΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!]


Έτσι θα υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη και συγκεκριμένη ώρα, για να τα επισκεφτεί κάποιος...("Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!