Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!

"Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ -  Θ Α Ν Α Τ Ο Σ",  ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!

55-1

ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΑΕΙ ΤΟ ...Δ Ι Α Λ Υ Σ Α Μ Ε !  Η Εφημερίδα 'Θράκη' βάζει απέναντι τους «Συνδικαλιστές τους Στρατεύματος» με τον Στρατηγό ε.α Γεωργιάδη, που τελευταία με τους Αγώνες του για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα, αποκαλείται ο Στρατηγός της Θράκης. 
Εντονότατες αντιδράσεις και ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ προβληματισμό και ανησυχία, έχει προκαλέσει η παρέμβαση 27 βουλευτών(!) του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία έκανε δεκτή(!) ο ανύπαρκτος (και κατακαϋμένος) υπουργός Εθνικής Αμύνης, αναφορικά με τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν φόβους, τονίζει το ιστολόγιο 'βετεράνος', για ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ επίδραση των συνδικαλιστικών πρακτικών στην οργάνωση, το φρόνημα και την πειθαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, παραδειγματιζόμενοι κυρίως, με το τι έχει συμβεί, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, σε άλλους τομείς του δημόσιου βίου της χώρας, από την κακώς εννοούμενη συνδικαλιστική δράση.


Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΜΑΣ “ΠΑΙΡΝΕΙ” ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΟ 'CASUS BELI'…» 

Από την πλευρά του ο Στρατηγός ε.α Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε, ότι: «Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος, σε οποιαδήποτε προοπτική συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και ο λόγος είναι τόσο απλός όσο και αδυσώπητος.
 
Έχω γνωρίσει τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άλλων χωρών, όπως η Ολλανδία ή η Δανία
. Όμως οι χώρες αυτές, δεν έχουν απέναντί τους, μία Τουρκία, που να τους απειλεί ευθέως με πόλεμο, που να παραβιάζει συνέχεια τα εναέρια ή θαλάσσια σύνορά τους !

Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση στην χώρα μας από σχεδόν κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πρακτικά  α ν ε π ί τ ρ ε π τ ο   ακόμη και να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο συνδικαλισμού…! 

Διότι μπορεί στην αρχή όλα να ξεκινούν αθώα και με τις καλύτερες προθέσεις. Μπορεί όντως να προβλέπεται, ότι οι συνδικαλιστές δεν θα παρεμβαίνουν στα επιχειρησιακά πλάνα της ηγεσίας και του υπουργείου. 

Όμως μπορεί αυτό να εξασφαλιστεί και για το μέλλον και κυρίως για κρίσιμες ώρες, όταν θα απαιτείται άμεση και πλήρης προσήλωση; 
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, την γενικότερη λειτουργία του συνδικαλισμού στην χώρα μας και τα πολύ άσχημα παραδείγματα που έχει δώσει στο παρελθόν ειδικά στον δημόσιο τομέα...
 
Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι όπως κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία. Φαντάζεστε ο διοικητής του Δ’ Σ.Σ., που έχει ουσιαστικά την ευθύνη της άμυνας της χώρας, ή ο διοικητής που βρίσκεται πάνω στο ποτάμι (Έβρος) νά διατάζει άσκηση και οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ να ενίστανται, γιατί π.χ. έχει πολλή… ζ έ σ τ η 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιες πρακτικές, λόγω της γεωπολιτικής και στρατηγικής θέσεως της χώρας μας για τέτοια πράγματα και γι’ αυτό καλώ την Ηγεσία του υπουργείου, να δει βαθύτερα τις επιπτώσεις μιας τέτοιας αποφάσεως, καθώς και την Ηγεσία του Επιτελείου να σκεφτεί, όχι με ορίζοντα τον δικό τους ενεργό βίο στο στράτευμα …

Αλλά από την σκοπιά όλων εκείνων των στελεχών που είτε τώρα μπαίνουν σε αυτό, είτε έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο να διανύσουν ακόμη και να πράξουν ανάλογα» 
Σωστός ο Στρατηγός : Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις …Mόνο αυτό μας Μάρανε !!! ["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!