Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ! Έβγαλαν την Σημαία από το φέρετρο Έλληνος Στρατιώτου!!!

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ "ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ! ΤΑ ΜΕΣΑ 'ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΩΣ ΜΑΣ', ΠΑΛΙ 
ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;


Πρόκληση που Ξ Ε Π Ε Ρ Ν Α κάθε ΟΡΙΟ, έλαβε χώρα προ ολίγων ωρών στο πομακοχώρι Γλαύκη, του νομού Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της κηδείας ατυχούς Έλληνος Στρατιώτου, που πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής, στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερώσεως της Ξάνθης, ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεϊν Ζειμπέκ, ο (μεγαλο-τουρκοπράκτορας!) 0 ψευδομουφτής Μετέ, ο Δήμαρχος Μύκης ΚΑΠΖΑ ΤΖΕΜΗΛ, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής ενώσεως Ξάνθης» Κουρτ Αχμέτ και ο πρόεδρος του μορφώματος των τουρκοφρόνων 'DEB', Μουσταφά Τσαβούς, ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ (!!!) στην οικία του νεκρού Έλληνος (Πομάκου) Στρατιώτου και ...απαίτησαν (!) την αποχώρηση του νομίμου και αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Κράτος μουφτή, καθώς και του στρατιωτικού αγήματος, που θα απέδιδε τιμές κατά την διάρκεια της κηδείας!!!


Η πρόκληση κορυφώθηκε, όταν οι τουρκοπράκτορες ξεπερνώντας ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ,  Α Φ Α Ι Ρ Ε Σ Α Ν την Ελληνική Σημαία από το φέρετρο, το οποίο μετέφεραν -συνοδεία μάλιστα τουρκικών μέσων ενημερώσεως- στο νεκροταφείο του χωριού!
Όπως θα δείτε με τα μάτια σας, στο 'φιλμάκι' που ακολουθεί, το φέρετρο φθάνει στον τόπο της ταφής, άνευ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ σημαίας!






Την ΑΙΣΧΡΗ και ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ τουρκική προβοκάτσια, κατήγγειλε από βήματος Βουλής ο βουλευτής της 'Χ.Α.' Γιάννης Λαγός, απαιτώντας την εκδίωξη από το ελληνικό κοινοβούλιο, του βουλευτή του Σύριζα, που συμμετείχε στην ευθεία τουρκική πρόκληση στη Θράκη!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!
ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΟ,
'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ "ΙΔΡΩΝΕΙ"!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ "ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ"!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ("αριστεροδέξιων")  Κ Ω Φ Ω Ν ...

Αλήθεια το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ΔΕΝ έχει γνώμη; Δεν θα πάρει θέση για την ΑΘΛΙΑ αυτή προσβολή, των ΑΣΥΔΟΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ της Αγκύρας; 

Μπάς και ΔΕΝ ..."θέλει να ξέρει";;;
"Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!