Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Ή ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, Ή ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ..."Ζ Ο Υ Ρ Λ Ο Μ Α Ν Δ Υ Α " !!! (ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!)

resized_8317f-e8596eefalmanyaa

ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΗΛΩΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ "ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ", ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΡΟΛΟ, ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ... Η δήλωση, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Α Φ Ω Ν Ο Υ Σ αλλά και πολύ οργισμένους, του επιτρόπου Μεταναστεύσεως και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, κ. Δημ. Αβραμοπούλου, γνωστού από την πρώην πολιτική του ("λαμπρή"...) καρριέρα στην Ελλάδα, κάνει το γύρω της Ευρώπης και ακόμα και στην γειτονική Τουρκία, προκαλεί μεγάλη αίσθηση.


Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρει ο Ν.Χειλαδάκης στην ιστοσελίδα του, στην συνάντηση που έγινε στο Βερολίνο, υπό την αιγίδα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Frank-Walter Steinmeier, με θέμα το πρόβλημα των μεταναστών και των προσφύγων, που δεν σταμάτησαν να έρχονται στην Ευρώπη, ο αρμόδιος Επίτροπος Έλληνας κ. Δημ. Αβραμόπουλος, παίρνοντας τον λόγο, τόνισε πως το επόμενο χρονικό διάστημα, η Ευρώπη έχει ανάγκη (;;;;;;;;;;) από την… έλευση 10.000.000 (!!!!!!!!!!!!!!!) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, εκπλήττοντας ακόμα και τους ΠΛΕΟΝ 'φιλολαθρό' Ευρωπαίους πολιτικούς!!!


Ο κύριος Αβραμόπουλος "λάβρος" υπέρ των λαθρομεταναστών, "υποστήριξε" ότι με την έλευση τους, η Ευρώπη ...αναζωογονείται (!!!!!!!!!!!!) καθώς μπαίνει ..."φρέσκο και σφριγηλό αίμα" στην γηραιά ήπειρο!!!

(ΟΥΤΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΦΟΝ ΚΟΥΝΤΕΝΧΟΒΕ-ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΗΣ 'ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΣ' ΣΤΑ 1925, ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! 
ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΙΧΕ 5-6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ; 
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ "ΠΑΛΑΒΑ";
Ή ΣΕ ..."ΒΟΗΘΑΝΕ";;;
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΑΦΟΥ "ΕΧΑΣΕΣ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟ ..."ΕΧΑΣΕΣ" ΤΕΛΕΙΩΣ ;;;)

«Βούτυρο’ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, στο ψωμί όσων υποσίτιζαν την πλήρη νόθευση των ευρωπαϊκών λαών, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την Ελλάδα, που είναι στο πρώτο στόχαστρο αυτής της ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ αυτής  π ο λ τ ο π ο ι η τ ι κ ή ς   πολιτικής. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα 'Sçzçü', η ροή των λαθρό από την Τουρκία προς την Ελλάδα, δεν σταμάτησε παρά την προς το παρόν τουλάχιστον ελάττωση του ρεύματος. 
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, καθημερινά εισέρχονται στην χώρα μας περίπου 50-80 λαθρομετανάστες, ενώ εκατομμύρια περιμένουν στις ακτές τις Μικράς Ασίας...

Η ΠΟΛΥ "ΕΥΓΛΩΤΤΗ" ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΚΑΛΑΜΙ.ΝΕΤ.'
 
Το αν θα ξεχυθεί όλος αυτό ο όγκος, προς τα δυτικά, εξαρτάται από την «υποχρέωση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, να άρει την βίζα προς τους Τούρκους υπηκόους. Έτσι και οι λαθρομετανάστες, θα μπορούν πλέον βαπτιζόμενοι «Τούρκοι», να εισέρχονται και αυτοί "ελεύθερα" στην Ευρωπαϊκή Ένωση!


[Πολιτικοί παρατηρητές επισημαίνουν, πώς παρόμοιες και σαφώς  Α Ψ Υ Χ Ο Λ Ο Γ Η Τ Ε Σ δηλώσεις, αποτελούν ΤΟΡΠΙΛΛΗ στα θεμέλια και της Ευρώπης και της Ελλάδος! 

Ο κ.Δ.Αβραμόπουλος, ο πρώην χαμηλόβαθμος διπλωμάτης, που "προσγειώθηκε" αιφνιδίως πρό 25ετίας περίπου, στο πρωθυπουργικό γραφείο του Κων.Μητσοτάκη ως σύμβουλός του, αποκαλούμενος απο τους αντιπάλους του, "κύριος τίποτα", με αναρίθμητες "οβιδιακές μεταμορφώσεις" στο πολιτικό σκηνικό κατά καιρούς, θα πρέπει να προβληματίσει ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ την Ελλάδα, τους πολίτες της αλλά και την πολιτική εξουσία, στο σύνολό της...
ΕΙΝΑΙ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, να εκθέτει την χώρα μας, μετά απο  7 ετών σκληρές δοκιμασίες, με τοποθετήσεις, που ΔΕΝ τις διανοούνται ΟΥΤΕ οι πλέον "συστημικότεροι" των Ευρωπαίων πολιτικών "ηγετών"!
(ΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ", ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ "ΜΑΣ", ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ(;;;) ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΜΠΟΥΟΝΟΝΑΝΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ "ΕΠΑΙΖΕ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ 24ΩΡΕΣ ..."ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ" ΜΕ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ ΤΟΥ;;;) ]

ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ"; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ;
Ε, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!