Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ντόναλντ Τράμπ: «Δεν υπάρχει τίποτα ΚΑΛΥΤΕΡΟ, από το να έχουμε ΦΙΛΙΚΕΣ σχέσεις με την Ρωσία»!




[ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ τώρα, είναι 'Ηλίου φαεινότερον', γιατί η 'νέα τάξη πραγμάτων', όπως και τα ελληνόφωνα  ΒΑΘΥΤΑΤΑ αμερικανοπροσκυνημένα μέσα "ενημερώσεως" - πλήρους συσκοτήσεώς μας ('blogs', κανάλια, εφημερίδες) τον ΜΙΣΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΑ και τον πολεμάνε με τέτοια ΛΥΣΣΑ;]
Πιθανώς για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, που έχουν δημιουργηθεί σχετικά με τη σχέση του με το Κρεμλίνο, επιχείρησε ο δυναμικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, χωρίς 'τζάκια' πίσω του(...) σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την παρελθούσα Τετάρτη στη Φλόριντα.



«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Πούτιν... Είπε μια καλή κουβέντα για μένα.... Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά», είπε χαρακτηριστικά ο μεγιστάνας.

Και πρόσθεσε: «Θα αντιμετωπίσω τον Βλαντιμίρ Πούτιν με αποφασιστικότητα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, που μπορώ να σκεφτώ, από το να δημιουργήσω φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία, σε αντίθεση με την κατάσταση που υπάρχει τώρα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τον 'ISIS'... Δεν θα ήταν ωραίο, αν μπορούσαμε να συνεργαστούμε;»

Η αναφορά του Τραμπ στον Πούτιν, έρχεται εν μέσω καταγγελιών από τους Δημοκρατικούς, ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από την υποκλοπή και δημοσιοποίηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού κόμματος. 

Ο Τραμπ απάντησε, ότι αυτά τα σχόλια είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, ώστε να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την ουσία, που είναι το ίδιο το περιεχόμενο των 'emails'.

Είπε μάλιστα ειρωνικά: «Ρωσία, εάν με ακούς, ελπίζω να μπορέσεις να βρεις τα 30.000 emails που λείπουν ακόμη...» και πρόσθεσε, «Δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα η Κλίντον, να μπορέσει να δώσει πειστικές απαντήσεις, γιατί πολύ απλά το έργο που έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής, είναι τόσο χάλια».


Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στην Γαλλία, προσπαθώντας να κεφαλαιοποιήσει τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, λέγοντας «Πρόκειται να γίνει μόνο χειρότερα στο μέλλον (αναφερόμενος στους τζιχαντιστές) και πρόκειται να γίνει χειρότερα και για τη χώρα μας... επιτρέπουμε σε ανθρώπους να έρχονται εδώ κατά δεκάδες χιλιάδες».

Και πρόσθεσε: «Η Γαλλία δεν είναι πια η Γαλλία που ξέρουμε... και ο κόσμος πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός, πιο αποφασιστικός και πιο έξυπνος, στην ανταπόκριση του... και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ υπό την Κλίντον».


«Η Κλίντον θέλει να πλημμυρίσει την πατρίδα μας με χιλιάδες Σύριους μετανάστες, για τους οποίους γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα, ή τίποτα απολύτως», είπε χαρακτηριστικά ο Τράμπ. (στοιχεία απο το ιστολόγιο 'γιώργοςθαλάσσης' - "Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!