Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ;;;


Γιατί πάνω από την Ακρόπολη δεν πετάνε πουλιά

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ότι πάνω από την Ακρόπολη, στον ιερό βράχο του αρχαίου Παρθενώνος, εδώ και χιλιάδες χρόνια, δεν ...πετάνε πουλιά (!) αλλά και αεροπλάνα, εξ αιτίας του ισχυρού γεωμαγνητικού πεδίου που τα αποτρέπει!

Λέγεται ότι ο Παρθενώνας, τονίζεται στο ιστολόγιο 'el.gr', είναι κτισμένος σε κομβικό σημείο μεγάλων γηΐνων ενεργειακών ρευμάτων, με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν σημείο εκπομπής των ενεργειών αυτών, στο χώρο. 

Κάποιοι μελετητές υποστηρίζουν, ότι η κατασκευή έχει και ενδιαφέρουσες ηλεκτρικές ιδιότητες, σαν τεράστιος πυκνωτής αλλά και σαν κεραία... 
Αυτό θα εξηγούσε και παράξενες αποκλίσεις στα όργανα μετρήσεων, γύρω από τον Παρθενώνα (τα ίδια αναφέρονται και για την μεγάλη πυραμίδα στην Αίγυπτο).

Φήμες θέλουν οι ενεργειακές γραμμές, που περνούν από τον Παρθενώνα, να ενώνονται όχι μόνο με όλα τα άλλα σημαντικά αρχαιοελληνικά μνημεία, αλλά και με το 'Stonehedge', την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας, αλλά και με τον ναό του Σολομώντος (τέμενος του Ομάρ σήμερα). 
Ο Παρθενωνας και σαν ενεργειακό κομβικό σημείο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός σε παγκόσμια κλίμακα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!