Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΑΤΗ της παγκοσμίου 'ελίτ', τα πολλά κόμματα στη Βουλή!




Απάτη της παγκόσμιας ελίτ, τα πολλά κόμματα στη βουλή

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ (ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΑ!) ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ δήθεν ..."άδολη" απλή αναλογική, που στα σίγουρα, εμπεριέχει ΠΑΡΑ  πολύ δόλο!
[Λές και ΟΛΑ τα άλλα φοβερά και τρομερά, που εκκρεμούν, μέσα στην διάρκεια της βαριάς 7ετούς κρίσεως, εις βάρος όλων των Ελλήνων πολιτών, τάχα ...διευθετήθηκαν, οπότε άς ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΜΕ για πολλοστή φορά εκλογικό σύστημα!]

Ο λαός, όχι μόνο δεν είναι σοφός, αλλά τρώει και πολύ παραμύθι και μάλιστα εύκολα, αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο ιστολόγιο 'el.gr'. Τα πολλά κόμματα στην βουλή και η ψήφος στα 18, τώρα και στα ...17 και το χαμηλό όριο εισόδου στο 3% και η πολυδιάσπαση στα κόμματα, φέρνει μόνο ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ και καταστροφή! 


Τόσο η γειτονική μας Ιταλία όσο και η Ισπανία, αλλά και η Ελλάδα, όπως ακριβώς και άλλες χώρες, ζουν το δράμα της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ακυβερνησίας, χάρη στα δεκάδες κόμματα και ...αποκόμματα, που "μαλώνουν" μεταξύ τους, (άς είναι "καλά" ο ξένων παράγων, 'πανταχού παρών'...) διαφωνώντας ακόμη και για τα αυτονόητα στα οποία  - ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ  θα έπρεπε να - συμφωνούν... (Eιδικώς το αρνητικότατο ιταλικό παράδειγμα, απο δεκαετιών μάλιστα, "φωνάζει" και προειδοποιεί).

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ 'ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ' ΟΜΩΣ; Για ...κανέναν συγκεκριμένα, αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται! Οι "Αμερικανοί", που μπορούν και κάνουνε 'κουμάντο' σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, έχουν μόνο δύο κόμματα, για διακόσια τόσα χρόνια, τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικανούς και εμείς που είμαστε πολύ ..."έξυπνοι", έχουμε πολλά! Θα πει κανείς τώρα, ο δικομματισμός δεν έφερε το μεγάλο χρέος;

Όχι είναι η απάντηση. Το μεγάλο χρέος, το έφερε αυτό, που ο "σοφός" λαός επέβαλε στον δικομματισμό να κάνει και βεβαίως πρώτος από όλους ο Ανδρέας Παπανδρέου, που εκτόξευσε το εξωτερικό δάνειο, στο ..."ΔΙΑΣΤΗΜΑ", διορίζοντας αβέρτα ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ χιλιάδες ψηφοφόρους...

Στην Ισπανία δεν φαίνεται να σχηματίζεται κυβέρνηση. Στην Ελλάδα ο 'ΣΥΡΙΖΑ' που φαίνεται ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές, αν και ο ..."σοφός" λαός είναι ικανός για όλα, πάει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε στην Ελλάδα των πολλών κομμάτων και αποκομμάτων ΠΟΤΕ  μα ποτέ κυβέρνηση!


Αλήθεια, είναι όλοι ικανοί να κρίνουν και να ψηφίσουν; Άλλο μέγα θέμα, αλλά έχει να κάνει και με τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, που τους ταΐζουν οι μπαμπάδες τους και θα κληθοιύν να ψηφίσουν και να επηρεάσουν τις τύχες του 10% που δουλεύουν και ταΐζουν το 90% σε όλη την Ελλάδα...

Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ και από ότι φαίνεται, θα πάμε  χ ε ι ρ ό τ ε ρ α. Να μας λυπηθεί ο Μεγαλοδύναμος! Και δεν είμαστε ασφαλώς "απαισιόδοξοι" αλλά προφανώς είμαστε ρεαλιστές...("Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!