Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΕΛΕΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΑΚΟΥΝΕ "ΤΑ ΠΑΝΤΑ" ΚΑΙ ΟΙ ...ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!





Ο ΚΡΥΦΑΚΟΥΩΝ, ΤΟΥ ...ΚΡΥΦΑΚΟΥΟΝΤΟΣ! Ο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ! Εδώ λίγα χρόνια, (ίσως και περισσότερα), η γερμανική μυστική υπηρεσία, BND, έχει στήσει ένα τεράστιο σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπής συνομιλιών, ανωτέρων και ανώτατων κρατικών παραγόντων, σε ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ τις χώρες της Ε.Ε., σύμφωνα με αποκαλυπτικό 'ρεπορτάζ' που έρχεται από την ...Τουρκία (!) και συγκεκριμένα από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, 'DHA' και δημοσιεύσεται στην τουρκική επιθεώρηση 'AktıifHaber'.



Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις αυτές, όπως επισημαίνεται από τον τουρκολόγο-συγγραφέα Νίκο Χειλαδάκη, από το 2013 όταν είχε αποκαλυφτεί το σκάνδαλο της 'CIA', που παρακολουθούσε τις ευρωπαϊκές χώρες και την Γερμανία, η Μέρκελ, (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, πρόκειται για παλιά πράκτορα της διαβόητης ανατολικογερμανικής 'Στάζυ'), είχε δώσει την εντολή, να οργανωθεί από την 'BND' ένα αντίστοιχο και ευρύτερο σύστημα παρακολουθήσεων των χωρών της Ε.Ε., αλλά και άλλων χωρών που ανήκουν στο ΝΑΤΟ... 

TA YΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΑΥΤΑ ..."ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ
ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ..."ΑΥΤΙΑ" ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ
ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΩΤΑΚΟΥΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ' Τ Α   Π Α Ν Τ Α'  !

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στο στόχαστρο της μεγαλύτερης γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, της 'BND', είχαν μπει 3.300 (!!!) πρόσωπα, στις χώρες της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, τα οποία παρακολουθούνται συστηματικά, από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες...
 
Γι την καλύτερη οργάνωση αυτού του δικτύου παρακολουθήσεων, είχαν διατεθεί όλα τα μέσα της γερμανικής τεχνολογίας, δορυφορικές δυνατότητες, καθώς και άνθρωποι των 'media' στις χώρες που γίνονται οι παρακολουθήσεις, σε άτομα που έχουν αξιολογηθεί σαν "επικίνδυνοι" για την γερμανική ασφάλεια, χωρίς φυσικά να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Σίγουρα οι αποκαλύψεις αυτές δίνουν άλλη μια σκοτεινή διάσταση αυτής της ..."περιφήμου" Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που όντως "φροντίζει" τους λαούς που την απαρτίζουν, αλλά πρωτίστως ...ωτακούοντας και παρακολουθώντας τους για πάντα!!!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ "ΑΕΡΑ"! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΦΕΛΗΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΛΑΩΝ & Νόμων;... ("ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!