Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΙΧΑΝ την ΕΝΤΟΛΗ, να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ οστά Γ Ι Γ Α Ν Τ Ω Ν ! (Τί μας κρύβουν όμως για την Αργολίδα;)




Υπήρχαν Γίγαντες κάποτε; Κι όμως… Υπήρχαν! Δεν είναι μόνο το Βιβλίο των Γιγάντων που αποκαλύπτει την ύπαρξή τους, δεν είναι μόνο οι παραδόσεις όλων των λαών του κόσμου, που μιλούν γι’ αυτές. 
Υπάρχουν και τα ευρήματα των οστών τους! Τις περισσότερες φορές, αυτά  θ ά β ο ν τ α ι  -σα να μην υπήρξαν ποτέ οι γίγαντες. Τώρα, ξέρουμε γιατί.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το Αμερικανικό Ίδρυμα Εναλλακτικής Αρχαιολογίας ('American Institution of Alternative Archeology' – 'ΑΙΑΑ'), κατηγόρησε το Ινστιτούτο 'Smithsonian', ότι είχε  Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι   χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα υπολείμματα(!) στις αρχές της δεκαετίας του 1900! Η υπόθεση πήγε δικαστικά καθώς, το 168 χρονών Ινστιτούτο, ανταποκρίθηκε με ...μηνύσεις για δυσφήμηση!

Κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, που αποδείκνυαν την ύπαρξη εγγράφων καταστροφής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων σκελετών οι οποίοι είχαν ύψος από 6 έως 12 πόδια (2-4 μέτρα)! Μία πραγματικότητα που η κύρια και επίσημη αρχαιολογία δεν μπορεί παραδεχτεί, σύμφωνα με το εκπρόσωπο της ΑΙΑΑ, James Churward.

«Υπήρξε μια σημαντική συγκάλυψη από δυτικά αρχαιολογικά ιδρύματα, ήδη από τις αρχές του 1900, για να μας κάνουν να πιστέψουμε, ότι η Αμερική, αποικίστηκε πρώτα από ασιατικούς λαούς που μετανάστευσαν μέσω του Βερίγγειου Πορθμού 15.000 χρόνια πριν, την στιγμή που στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ταφές και αναχώματα σε όλη την Αμερική, που οι ντόπιοι ισχυρίζονται, ότι βρίσκονταν εκεί πριν από αυτούς, τα οποία δείχνουν τα ίχνη ενός πολύ ανεπτυγμένου πολιτισμού, με σύνθετη χρήση μεταλλικών κραμάτων και όπου γιγαντιαία ανθρώπινα υπολείμματα σκελετών, εμφανίζονται συχνά αλλά, ΔΕΝ φτάνουν στα μέσα ενημερώσεως και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία», εξηγεί ο ίδιος.

Αριστερά κάτω εικονίζεται ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο μηριαίο οστούν, που αποκαλύφθηκε στο Οχάιο το 2011 από την Αμερικανική Ένωση για την Εναλλακτική Αρχαιολογία, παρόμοιο με τα ευρήματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.



Κατά την διάσρκεια της δικαστικής υποθέσεως, εμφάνισαν ως αποδεικτικό στοιχείο ένα 1,3 μέτρων μήκους ανθρώπινου μηριαίου οστού. 
Αυτό το αποδεικτικό στοιχείο ήταν ένα πλήγμα για τους δικηγόρους του 'Smithsonian', καθώς το κόκκαλο είχε κλαπεί μέσα από το ίδιο το Ινστιτούτο, από έναν δικό τους υψηλού επιπέδου επιμελητή, στα μέσα της δεκαετίας του 1930, ο οποίος είχε κρατήσει το οστό όλη του τη ζωή και το ομολόγησε εγγράφως λίγο πριν πεθάνει, μαζί και για όλη την συγκάλυψη των μυστικών επιχειρήσεων του 'Smithsonian'.

«Είναι ένα φοβερό πράγμα που γίνεται προς τον αμερικανικό λαό», έγραψε στην επιστολή του. «Κρύβουμε την αλήθεια για τους προγόνους της ανθρωπότητος, τους πρόγονούς μας, τους γίγαντες που περιπλανιόνταν στη γη, όπως υπενθυμίζεται στην Αγία Γραφή και σε όλα τα αρχαία κείμενα του κόσμου», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, έχει από τότε αναγκάσει το 'Smithsonian Institution', να δημοσιοποίηση διαβαθμισμένες πληροφορίες, για οτιδήποτε σχετίζεται με την «καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που έχουν να κάνουν με τους κατασκευαστές των αναχωμάτων», αλλά και στοιχείων «σε σχέση με ανθρώπινους σκελετούς από μεγαλύτερο ύψος από το συνηθισμένο». Η απόφαση αυτή ενθουσία την 'ΑΙΑΑ'.

«Η δημόσια έκδοση των εγγράφων αυτών, θα βοηθήσει τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς να αξιολογήσουν εκ νέου, τις τρέχουσες θεωρίες για την ανθρώπινη εξέλιξη και θα βοηθήσει στην μεγαλύτερη κατανόηση του πολιτισμού των οικοδόμων των αναχωμάτων στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο», εξήγησε ο διευθυντής της ΑΙΑΑ, Hans Guttenberg. 

«Τελικά, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα γεμάτο ψέμματα, η αλήθεια για τους γιγαντιαίους προγόνους μας πρέπει να αποκαλυφθεί στον κόσμο», παραδέχτηκε στην συνέχεια ο ίδιος, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Η εντολή καταστροφής -μία από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στην αρχαιολογία, δόθηκε στο Ινστιτούτο από διαχειριστές υψηλού επιπέδου, 
προκειμένου να προστατευτεί η επίσημη χρονολογία της εξέλιξης του 
ανθρώπου μέσα στον χρόνο.

Τα σχετικά αποκαλυπτικά έγγραφα, έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 και η επιχείρηση αυτή θα συντονίζεται από έναν ανεξάρτητο επιστημονικό οργανισμό, για την διασφάλιση της πολιτικής ουδετερότητος.
--------------------------------

Υπήρξαν κάποτε πράγματι οι γίγαντες; Και αν ναι, γιατί κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν ευρήματα που θα προβληματίσουν τον κόσμο; Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι πέραν από αυτό που δημόσια μας δηλώνουν, δεν υπάρχει τίποτε άλλο; 

Το ίδιο άλλωστε έχει συμβεί και με τον Λαβύρινθο της Κρήτης, όταν Ρώσοι Αρχαιολόγοι, έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία, τα οποία δημοσιεύθηκαν σε Ρωσική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά η Ελληνική πολιτεία σιώπησε όπως πάντα. 


Προς το παρόν ας ενημερωθούμε για μια άλλη ανακάλυψη που σύμφωνα με τον κανόνα αποκρύφτηκε και αυτή. Το γεγονός γνωστοποίησε μέσω email Ελληνοαμερικανίδα που προφανώς εξανέστη από την μυστικοπάθεια των κρατούντων και αποφάσισε να διαρρεύσει το μυστικό.

Πολλοί δυσπιστούν για την γνησιότητα των ευρημάτων, επειδή έχουν μάθει να ακούνε μόνο, ότι το κατεστημένο τους προσφέρει. Προφανώς δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία γι’ αυτά που αποκρύβονται, έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς την αμφιβολία. 
Όμως ακόμη και οι πληροφορίες που διαρρέουν κατά καιρούς και αποκαλύπτουν κάποιες «απάτες», είναι επί τούτου κατασκευασμένες, μόνο και μόνο για να κουκουλώσουν τα αληθινά γεγονότα, που τυχόν διέρρευσαν και να τα διαστρεβλώσουν θολώνοντας το τοπίο.
Το email:


Ο Χάρτης:





ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΕΡΕΥΝΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΝΩΣΗ.
ΕΙΔ΄ΑΛΛΩΣ, ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣ. ΥΠΝΟΣ ΒΑΘΥΣ... ["ΙΩ.ΚΑΠ."]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!