Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

9.500 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ πλέον στην ΕΛΒΕΤΙΑ, άν φορά γυναίκα την 'μπούργκα' !!! (Ακόμα μία "εξαφανισμένη" είδηση...)




ΕΛΒΕΤΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Είναι πλέον ΠΑΡΑΝΟΜΟ να να φοράς μπούργκα, η οποία καλύπτει το πρόσωπο, σε δημόσιους στην περιοχή Tessin μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το θέμα το 2013, στο οποία το 65%, ψήφισε υπέρ της  
πλήρους απαγορεύσεως!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΓΚΑ στην Ελβετία


Όπως τονίζεται στις ελβετικές εφημερίδες και τα μέσα ενημερώσεως, ο νόμος κατά της 'μπούργκας', ο οποίος απαγορεύει το πέπλο στο πρόσωπο, δηλαδή τη 'μπούργκα' και το 'νικάμπ', τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου και εφαρμόζεται από την αστυνομία στην περιοχή.


Όποια γυναίακα συλληφθεί να φορά μπούργκα, θα πληρώνει  Π Ρ Ο Σ Τ Ι Μ Ο περίπου 9.500 ευρώ!!!

Από τους 350.000 κατοίκους στην ιταλόφωνη περιοχή, περίπου το 70% είναι Ρωμαιοκαθολικοί, ενώ ΔΕΝ υπάρχουν σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ μουσουλμάνοι...


Ωστόσο υπάρχει ο φόβος, η απαγόρευση να επηρεάσει τον μουσουλμανικό τουρισμό, οι οποίοι υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο μένουν περίπου 40.000 νύχτες στην πόλη του Λουγκάνο και μόνο.
Τα ξενοδοχεία κάνουν τζίρο 17.500.000 ευρώ, κάθε χρόνο από τους τουρίστες της Μέσης Ανατολής.

Η «Τιτσίνο Τουρίσμο» (κέντρο τουριστικών πληροφοριών) δήλωσε ότι η επιθυμία της περιοχής θα γίνει «σεβαστή», αλλά υπάρχει ο φόβος, ότι οι γυναίκες που φορούν μπούργκα θα αποφύγουν τελείως την περιοχή...

Η σαουδαραβική πρεσβεία στη Βέρνη, έχει προειδοποιήσει τους πολίτες της που επισκέπτονται την Ελβετία αυτό το καλοκαίρι, να είναι προσεκτικοί για να μην παραβαίνουν το νόμο.

[ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ!

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ!]
                                                                          "ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!