Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ! 199.000 αιτήσεις ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ έγιναν στην Ουγγαρία; Δεκτές οι ...264 !!! (Τί δεν καταλαβαίνουμε;)


Ο ΠΛΕΟΝ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Δ.ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ  'ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ'...

hungarian-prime-minister-viktor-orban-reuters

ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΤΟ "ΕΙΔΟΣ" ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, υπάρχουν ΑΚΟΜΑ  Ηγέτες, με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα της λέξεως αυτής, οι οποίοι ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους πολίτες τους και την εθνική τους κυριαρχία, όπως απεδείχθη προ ολίγων ημερών, με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στην Ουγγαρία! Συγκεκριμένα η Ουγγαρία θα προχωρήσει στις 2 Οκτωβρίου 2016 στο δημοψήφισμα που πρότεινε η κυβέρνηση του δυναμικού (εθνικιστού) πρωθυπουργού Βίκτορος Όρμπαν, για το ευρωπαϊκό σχέδιο κατανομής των προσφύγων στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεω, στο οποίο αντιτίθεται ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε η ουγγρική Προεδρία.


Οι Ούγγροι θα κληθούν στις κάλπες για να απαντήσουν στο ακόλουθο ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία, χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Γιάνος Άντερ.

O AΛΗΘΙΝΟΣ  Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.

Μια κίνηση ΚΑΘΑΡΩΣ  Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Κ Η, η οποία στέλνει μήνυμα στις Βρυξέλλες, πως η ανοχή και ανομία των λαθρομεταναστών, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συνεχιστεί! Η άλωση του εθνικού ιστού, η πολυπολιτισμικότητα και η συμπεριφορά των μουσουλμάνων, είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει να σταματήσει!

ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
ΤΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΠΑΝΤΕΛΩΣ  Α Γ Ν Ω Σ Τ Α  ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

Βλέπετε, σε ορισμένες χώρες υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν νόμοι, αλλά και ηγέτες οι οποίοι δεν διακατέχονται από ‘’νεοφιλελεύθερα” και ”προοδευτικά” σύνδρομα, όπως για παράδειγμα στην χώρα μας...

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η Ουγγρική κυβέρνηση έλαβε μία ακόμη σημαντική απόφαση, η οποία σίγουρα θα ξαναβάλει σε σκέψεις τους ΟΠΟΙΟΥΣ απρόσκλητους επισκέπτες, στο να περάσουν ξανά από την χώρα των Μαγυάρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε άμεσες απελάσεις χωρίς καμμία διαδικασία, για όποιον λαθρομετανάστη εντοπίζεται σε ακτίνα 8 χιλιομέτρων από τα σύνορά της, θα εφαρμόζει στο εξής η Ουγγαρία! Οι πρόσφυγες θα στέλνονται σε «κέντρα τράνζιτ», που τυπικά βρίσκονται εκτός της ουγγρικής επικράτειας!

Ο νέος κανονισμός είναι σε ισχύ από την παρελθούσα Τρίτη (05/07/16), έχοντας ήδη εγκριθεί από το ουγγρικό κοινοβούλιο! (ΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να εκλεγούν ...Βρούτσηδες, Μουζάλες, Τασίες, Κούληδες, Φώφες, Θεοδωράκηδες, Κουτσούμπες και Λεβέντηδες!)

Σύμφωνα με τον σύμβουλο για ζητήματα ασφαλείας του ούγγρου πρωθυπουργού, τον Γκιόργκι Μπάκοντι, όσοι απελαύνονται, θα στέλνονται σε «κέντρα τράνζιτ» που έχουν στηθεί στην άλλη πλευρά της ουγγρικής συνοριακής περιφράξεως, (ΜΗΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΡΙ ΤΑ 200 χλμ.!!!) όπου και θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άσυλο.
ΕΔΩ, Ο 4 ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ(!) ΟΥΓΓΡΙΚΟΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΦΡΑΚΤΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΑ 200 ΧΛΜ. ΜΗΚΟΣ!!! (Ποτέ, ΔΕΝ το έδειξαν στην Ελλάδα...)

Από την αρχή του χρόνου εφέτος, έχουν εντοπιστεί 17.351 πρόσφυγες και μετανάστες, που πέρασαν χωρίς άδεια μέσα στην Ουγγαρία.

ΙΔΟΥ! ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ  Α Π Ρ Α Κ Τ Ο Ι   ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ
ΣΥΡΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ 3 - 5 ΧΡΟΝΙΑ Φ Υ Λ Α Κ Η !!!

Υπενθυμίζεται ότι με τη νομοθεσία που είχε ψηφίσει πρόσφατα η Βουδαπέστη, η παράνομη είσοδος στη χώρα οδηγεί τον δράστη στο δικαστήριο. Μέχρι στιγμής, αυτό έχει συμβεί σε 4.942 περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Μπάκοντι -η καταδίκη συνήθως είναι απέλαση στη Σερβία, ή στην Κροατία, που σχεδόν ποτέ δεν εκτελείται, επειδή οι δύο χώρες δεν τους δέχονται! (Ξαναδιαβάστε το! ΔΕΝ τους δέχονται! Το καταλάβαμε;)


Συνολικά, από τις μέχρι τώρα περίπου 199.000 αιτήσεις για άσυλο, η Ουγγαρία έχει κάνει δεκτές τις ...264!!! (ΜΟΥΖΑΛΑ, "ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ"!)


Την ίδια στιγμή εμείς, δίνουμε στο Τσιπριστάν, 'ΑΒΕΡΤΑ-ΚΟΥΒΕΡΤΑ', ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ρουχισμό, κλιματισμό, φαγητό στα ”hot spots”, που κάλλιστα θα μπορούσαν να μετονομαστούν σε ξενοδοχεία μεταναστών ...5 αστέρων, χωρίς όμως να έχουμε ελέγξει, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και ενώ η χώρα μας βρίσκεται σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές καταστάσεις της ιστορίας της...


Ταυτόχρονα, βάζουμε στρατιωτικούς να στήνουν 'hotspots', ενώ πρόσφατα διαβάσαμε πως 8 στρατιωτικοί προσβλήθηκαν από φυματίωση(!) σε κέντρο προσφύγων στα Ιωάννινα. (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ "ΕΤΡΕΞΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ "ΚΑΤΑ-ΚΑΫΜΕΝΟΣ"...)


Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με μπροστάρη τον Βίκτορ Όρμπαν, έχει αντισταθεί στις υποχρεωτικές ποσοστώσεις λαθρομεταναστών που επιβάλλει η ΕΕ. Η Ουγγαρία έχει σηκώσει ένα συνοριακό φράκτη, για να ανακόψει τη ροή των εισβολέων, σε αντίθεση με την δική μας πολιτική 'ελίτ' η οποία θεωρεί, αν είναι δυνατόν, το φράκτη του Εβρου «ρατσιστικό” και «φασιστικό” !...


Ο Όρμπαν είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο του 2015, πως η «ροή προσφύγων και μεταναστών είναι «ατελείωτη” και, αν η Ευρώπη δεν προστατεύσει τα σύνορά της, μπορεί να έρθουν δεκάδες εκατομμύρια ακόμη».

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Ευρώπη απειλείται από μαζική εισροή ανθρώπων, πολλές δεκάδες εκατομμύρια μπορεί να έρθουν στην Ευρώπη. Τώρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά τον επόμενο χρόνο, θα μιλάμε για εκατομμύρια και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό».

Ενώ «ηγέτες» των άλλων ευρωπαϊκών εθνών, έχουν «κολλήσει” στη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα”, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας χωρίς φόβο, λέει σε όλους μας ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο. 
Η αθρόα ρόη μεταναστευτικών κυμάτων, δεν έχει άλλο στόχο, από τα να διαλύσει την Ευρώπη!

(Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα'. "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!