Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΟΧΙ mister Alexis! XIΛΙΑΔΕΣ Ο Χ Ι ! Ξ Ε Χ Α Σ Ε Τ Ο !

ΓΙΑΤΙ ..."ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ" (οι απάτριδες Συριαζαίοι) ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ  Μ Ο Σ Χ Α Τ Ο ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ, Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ αρ.2 & ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ;;;(Δείτε την φωτογραφία !)


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ κάν ένα 24ωρο μετά την υπόσχεση του θλιβερότερου πολιτικού της μεταπολιτεύσεως, στην ΟΛΕΘΡΙΑ θέση  του πρωθυπουργού, του 'mister Tsipra', στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ότι θα γίνει τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα(!!!) και ότι εν τέλει, θα κάνει το πάν(!!!) για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, ο απαίσιος κομμουνιστής και αρνητής της ποντιακής γενοκτονίας, ο τιτανο-τετράπαχος Φίλης, προχωρά ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, λές και είναι "χωράφια του" η πρωτεύουσα και δίνει άδειες λειτουργίας στα παράνομα, που τα λένε τάχα "άτυπα", τζαμιά! 


Αυτή την υπόσχεση έδωσε σε συνάντησή του, με εκπροσώπους μουσουλμανικών κοινοτήτων, όπως αποτυπώνεται σε ενημωτικές ιστοσελίδες.


Ιδού οι σχετικές δηλώσεις, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ, για το "είδος" ανθρώπων, διαθέτει η τόσο πολύ επικίνδυνη Κουμουνδούρου : «Οι Μουσουλμάνοι από πολλές(!) χώρες, που ζουν με τις οικογένειές τους στη χώρα μας και προσφέρουν(!!!!!!!!) στην ελληνική οικονομία, έχουν δικαιώματα (ΜΠΑ! ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;) και υποχρεώσεις, όπως προβλέπουν οι νόμοι, το Σύνταγμα και οι διεθνείς συμβάσεις. 


Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και αναγνωρίζει, σε όλους όσοι ζουν στην επικράτειά της, το δικαίωμα να πιστεύουν σε όποια θρησκεία θέλουν και να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ειρηνικά. 
Με αφορμή τη εορτή του Ραμαζανιού, δίνουμε δημόσιους χώρους(!!!!!!!!!!) για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις χθές ανέφερε στο Στρασβούργο, ότι θα δημιουργηθεί Τζαμί στην Αθήνα, καθώς και μουσουλμανικό νεκροταφείο»!!!




(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΤΟΙΟ  Α Ι Σ Χ Ο Σ ! ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, Ή ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ!)


ΑΥΤΟ, ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΥΤΟ, ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ..."ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ", ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΤΖΑΜΙ 1.800 τ.μ., ΝΑΙ Ή ΟΥ;
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2007!
ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ..."ΛΥΣΣΑ" ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ;
[ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΥ 75 ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ή ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ,
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 86, ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ...
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΥΠΡΟΥ 2 & ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ!]
(Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ).

Όπως καταλαβαίνετε, τζαμιά χωρίς μιναρέδες δεν γίνεται, οπότε λίαν συντόμως, να "ετοιμαζόμαστε" να δούμε τα σύμβολα του Ισλάμ, να υψώνονται στις γειτονιές μας! 
Κι όποιος δυσκολεύεται να ξυπνήσει το πρωΐ, επειδή δεν ακούει το ξυπνητήρι του, ας μην ανησυχεί. 
Εις το εξής, θα τον ξυπνάει η φωνή του ...'μουεζίνη'!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,  Α Γ Ω Ν Α Σ  ΚΑΙ  ΠΑΛΙ   Α Γ Ω Ν Α Σ!
ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ!
ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!
ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ!

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!