Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΕΞΗΣ! ΜΑΣΑΕΙ Σ Ι Δ Ε Ρ Α !!!


ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ 'ΜΥΓΑ' ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΣΟΡΟΣ" ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! (ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΚΟΥΤΕ;)




ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ... Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, κατηγόρησε προ ημερών, τον "Αμερικανό" (δηλαδή Ουγγροεβραίο Σβάρτς, αυτό είναι το αληθινό όνομά του...)  δισεκατομμυριούχο Τζώρτζ Σόρος (George Soros), ότι προσπαθεί να προκαλέσει αναταραχή στην χώρα με την χρηματοδότηση,
σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) και ομάδες, που αντιτίθενται στην σκληρή δεξιά κυβερνητική γραμμή για τους λαθρομετανάστες!


Ο πάντα δυναμικός και ευθύς Όρμπαν, είπε πώς ο "Σόρος", 
ο οποίος γεννήθηκε στην Ουγγαρία, αντιτίθεται στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας μη κυβερνητικές ομάδες, που θέλουν να ανατρέψουν την ΣΤΑΘΕΡΗ θέση της ουγγρικής κυβερνήσεως στο θέμα των λαθρομεταναστών. Θέση που κάνει την Ουγγαρία, σχεδόν μισητή χώρα, από τις υπόλοιπες ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ευρωπαϊκές χώρες, στην μάστιγα της λαθρομεταναστο-πλημμυρίδος!!!

«Παρ΄όλα αυτά, ο λαός της χώρας  Δ Ε Ν  υποστηρίζει τη μεταναστευτική πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων!
Αυτή η διαφορά μας έχει προκαλέσει τον "Σόρος", που αντιδρά με οικονομική στήριξη των ΜΚΟ και ομάδων που προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στην Ουγγαρία», κατέληξε με έμφαση ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
 
(ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΣΤΩ ...ΜΙΣΗ ΦΟΡΑ, ΕΝΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΚΑΝΑΛΙ, Ή ΕΝΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ;;; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ! ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ...)
 
"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!