Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Τ Ε Λ Ο Σ !!! ΠΟΥ; ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ..."ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ"!
(ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!)

13414470_1795145770716372_1102629563_n


Τα ψέμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Η Ρωσία αντιμετωπίζει, σαφή και ξεκάθαρο κίνδυνο, από την νατοϊκή περικύκλωση. Γι΄αυτόν ακριβώς τον σκοπό, με προεδρική εντολή, άρχισε η λειτουργία των στρατιωτικών εργοστασίων, όχι μόνο σε ... 

τριπλοβάρδιες, όπως γίνονταν τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά καταργούνται οι αργίες και η αργία της Κυριακής...

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. Πρόκειται ουσιαστικά για στρατιωτική επιστράτευση, όμοια της οποίας υπήρξε κατά την εισβολή των Ναζί, το 1941  στην χώρα.


Τα πρώτα στρατιωτικά  εργοστάσια,στα οποία εφαρμόστηκε η προεδρική εντολή, είναι αυτά που κατασκευάζουν τα αντιαεροπορικά-αντιπυραυλικά συστήματα S-400,S-500, τα οποία και θα σηκώσουν το βάρος της αμύνης και καταστροφής των αμερικανικών πυρηνικών πυραύλων! (στοιχεία απο το ιστολόγιο 'διόπτρα').


Αυτός είναι ο κύριος λόγος, που οι παραγγελίες των παραπάνω συστημάτων, από Κίνα και Ινδία, θα έχουν χρόνους παραδόσεως προς τα πίσω, πρώτα θα θωρακιστεί η ρωσική επικράτεια και έπειτα οι υπόλοιποι ξένοι πελάτες ...ΑΣΦΑΛΩΣ! ("Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!