Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ε Σ (;;;) καταγγελίες μέσα στην Βουλή! (Και όμως ..."μούγγα"!)




ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΠΕΡΝΑ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΕΙΔΗΣΗ... Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν! «Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών, που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη, θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος, δεν θα είχα αντέξει. 



Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει ...σκάσιμο ελαστικών(!), κόψιμο φρένων(!!!!!!), κάψιμο φορτηγών(!!!), απειλών κατά της ζωής μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το ...2001»!!!



Αυτές είναι οι τρομερές καταγγελίες, που έκανε προ ολίγων μόλις 24ώρων στη Βουλή, ο κ.Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της 'Ζυθοποιϊας Μακεδονίας-Θράκης', για τις πρακτικές των δύο πολυεθνικών και τα μαφιόζικα μέσα, που μεταχειρίστηκαν για να εκφοβίσουν τους Έλληνες παραγωγούς, ενώ υπενθύμισε, ότι οι καταγγελίες… των Ελλήνων παραγωγών, εναντίον των πολυεθνικών μαφιόζων, λιμνάζουν(...) στην επιτροπή ανταγωνισμού από το 2001 !!!


Η δήθεν - τάχα μου "Ελληνική" Βουλή της ...(γερμανικής;) αποικίας, ψήφισε την αύξηση του ειδικού φόρου καταναλώσεως στις μπύρες, αλλά ΜΟΝΟ (!!!έλεος!) στις μπύρες που παράγονται ΕΔΩ, δηλαδή ΜΟΝΟ στις  Ε λ λ η ν ι κ έ ς   μπύρες!!! 
Η κατ' όνομα Βουλή των Ελλήνων... σε διατεταγμένη Υπηρεσία! 


ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  Ε Π Ι Σ Η Μ Ω Σ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ 'ΒΑΡΟΥΣ' ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΙΑ 'ΜΑΦΙΑ' ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ...ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;;;
ΜΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ, "ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ" ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ..."ΠΝΙΞΟΥΝ" ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ;
ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;




Δεν υπάρχει (διερωτώμεθα αφελώς) ΑΡΑ ΓΕ, ούτε ένας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ; 
Ίσως ένας δικαστής;...
Ίσως;;;

(Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'ίχνος'. "Ιω.Καπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!