Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥ ΑΣΧΗΜΑ!

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΡΟΞΕΝΟ
ΣΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ! ΕΚΑΝΕ  ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΙΠΠΑΣΙΑ, ΣΕ  ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ..."ΛΑΘΟΣ" ΠΕΡΙΟΧΗ....


1911
ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ" Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!! Ανάσα δεν τους αφήνουν να πάρουν τους Αμερικανούς στην Ρωσία, οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, οι οποίες παρακολουθούν κάθε τους κίνηση! Έτσι λοιπόν απο ρωσικές ειδησιογραφικές πηγές, έγινε γνωστό, πως η Αμερικανίδα πρόξενος στο Βλαντιβοστόκ Mary Gunn, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 
Όπως δήλωσε ο  επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Πετροπαβλόφσκ-Καμτσάτσκι, Victor Ρουμιάντσεφ, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων των αμερικανών διπλωματών, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για το συμβάν, έχει ήδη ενημερωθεί και ο Ρώσος υπεξ Σεργκέι Λαβρώφ, καθ΄ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή...

Αν και λόγω της διπλωματικής ασυλίας, δεν μπορεί η Ρωσία να τους απαγγείλει κατηγορίες, εν τούτοις οι ΗΠΑ, ή θα αποσύρουν την πρόξενο τους και τους διπλωμάτες που εμπλέκονται, ή η 'FSB', θα τους κάνει την ζωή κυριολεκτικά ...δύσκολη!



Τι όμως έψαχναν οι Αμερικανοί, στην συγκεκριμένη αποκλεισμένη στρατιωτική ζώνη; 
Πληροφορίες θέλουν τους Ρώσους, να έχουν μεταφέρει στην συγκεκριμένη περιοχή, συστοιχίες πυραύλων 'κρουζ-ΙSKANDER', με πυρηνική γόμωση, καθώς και εκτοξευτές αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων 'S-400', ακριβώς απέναντι γεωγραφικά ("έτυχε"! Σίγουρα!), από την δυτική ακτή των ΗΠΑ και την Αλάσκα…"Ι.Κ." (στοιχεία απο το ιστολόγιο 'pronews')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!