Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ! "ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ" ΔΥΟ ...ΑΓΟΡΑΚΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ !!!


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ (ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ...) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΑΒΥΣΣΟ"...

Titus and Otto got 'married' in a mock ceremony
ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΕΙ...
ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ Θ Λ Ι Β Ε Ρ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΕ ΒΕΛΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...


(Σημειωτέον, το Βέλγιο ήδη έχει 'gay' ...πρωθυπουργό, τον Έλιο ντί Ρούπο, ενώ ως κράτος, έχει επιτρέψει τους γάμους ιδίου φύλλου, εδώ και ...13 χρόνια! Ο "κύριος" αυτός, περιέγραψε το 2008 -στον βελγικό Τύπο - τον εαυτό του, ως άθεο και μασόνο, ενώ ανέφερε πώς η ζωή του, είναι ένα ...παραμύθι!) 

Τίς σαχλαμάρες αυτές λοιπόν, με θύματα δύο μικρά αγοράκια, τις διοργάνωσε η ίδια η δασκάλα, καλώντας και το υπόλοιπο προσωπικό του "σχολείου", αλλά και γονείς των μαθητών! Η τελετή ήταν να ...ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ, έστω στα ψέμματα(...) δύο αγοράκια που είναι συμμαθητές!!! (Το σχολείο είναι το Freinetschool de Boomgaard school in Ghent).
[Στοιχεία απο την αγγλική ιστοσελίδα 'pinknews.co.uk']

Οι δύο μικροί φίλοι, ο Τίτος και ο Όττο λοιπόν, έγιναν οι "τραγικοί" ηθοποιοί, σε ένα άκρως "κακοπαιγμένο" έως αρρωστημένο "θέατρο" ενώπιον συμμαθητών, δασκάλων και γονέων!

(Ξεκάθαρη ψυχολογική "προετοιμασία", πρωτίστως των παιδιών, για την μετέπειτα ζωή τους και το πώς θα "πρέπει" να αντιμετωπίσουν το ίδιο φύλλο, επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ έτσι το θέλουν;)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΟΝΤΕΡΝΟ" ΒΕΛΓΙΟ;
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟ 2016;

"Παπαφλέσσας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!